14 Jun 2024

Wet draperer VEGA i sfærisk indiepop Træd ind i Wets følelsesfyldte univers, når deres synthpop-sange får Lille VEGA til at vibrere den 29. oktober.

Den amerikanske indiepop-trio har siden 2012 skabt elektroniske og vægtløse synthpop-sange.

De seneste sange fra Wet landede for to år siden, hvor EP’en, Pink Room udkom.

Den var en del af det velrenommerede pladeselskab Secretly Canadians Friends of-serie, en serie af specialudgivelser fra artister, som ellers ikke normalt er en del af Secretly Canadians roster.

I 2021 udgav Wet albummet, Letter Blue, hvor lytteren bliver inviteret ind i et sfærisk univers, der changerer mellem drømmende og mere dynamiske sange.

De 10 numre blev til med input fra flere samarbejdspartnere. Blood Orange medvirker blandt andet på sangen “Bound”, mens Toro y Mois Chaz Bear og Buddy Ross (Bon Iver, HAIM, Arlo Parks, Fred Again, Banks m.fl.) har været med til at skrive sange og producere albummet. Guitarist Marty Sulkow forlod Wet i 2017, men vendte tilbage til trioen, som han var med til at starte i 2021.

Sangene bevæger sig gennem hele følelsesbarometerets kompleksitet, og forsanger og sangskriver Kelly Zutrau fortæller i deres pressemateriale om det emotionelle aspekt:

“I’m always interested in multiple feelings at once. Not just a happy song, but happy and sad and guilty — those can all be true.”

Fakta om koncerten:
Wet (US)
Tirsdag 29. oktober kl. 20.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 225 kr. + gebyr.
Billetsalget starter fredag den 21. juni klokken 10.00 via vega.dk, luger.dk og Ticketmaster.