10 Okt 2024

School of X udgiver ny single fra sit kommende album, Seventh Heaven, og annoncerer samtidig forårsturné, der tager ham forbi syv danske byer

School of X spiller den 1. november 2024 en for længst udsolgt releasekoncert på Hotel Cecil, der markerer udgivelsen af albummet ”Seventh Heaven”, nu følger han op med en annoncering af forårsturné i 2025, samt endnu en forsmag fra det kommende album.

School of X, aka. Rasmus Littauer, står bag internationalt anerkendte albumudgivelser og har tidligere samarbejdet med kunstnere som Liss, Trentemøller, MØ, Deb Never m.fl. Tidligere på året kunne han opleves på festivalen by:Larm i Oslo, og i løbet af efteråret spiller han en række store udenlandske koncerter som support for Trentemøller.

“I Wanna Dive in the Seven Seas” er navnet på den nye single, og den er udkommet ledsaget af en musikvideo, som kan ses her. Singlen er en smagsprøve fra hans kommende album, Seventh Heaven, der udkommer den 1. november 2024 via Tambourhinoceros. Lyt til singlen herHer .

På “I Wanna Dive in the Seven Seas” forener School of X akustiske og rå guitarer med luftige strygere og fanger følelsen af tovtrækkeriet mellem voksenlivets rutiner og en stærk udlængsel og lyst til at tage chancer — eller risici.  Med sit kommende album ”Seventh Heaven” har School of X destilleret to års skrivearbejde ned til en omhyggeligt kurateret liste af 10 sange. Albummet og dets titel udforsker, hvordan stræben efter absolut lykke og perfektion i livet er en utopi. Men håbet om at nå dem er der stadig.

Om sit kommende album udtaler School of X, aka. Rasmus Littauer:

“Jeg har altid været ude efter at komme i den syvende himmel. At have det sådan rigtigt godt uden smerte og bekymringer. Jeg forstår mere og mere, at det ikke er muligt, og at det hele er en vægtskål, der skal balancere. Efterhånden tror jeg løsningen er at blive bedre venner med mørket og på den måde få lyset til at vinde. Måske dét er vejen ind i den syvende himmel”.

Billetsalget til den kommende forårsturné starter torsdag d. 10. oktober via luger.dk

Tourplanen for forårsturnéen er som følger:

Fredag 28. feb 2025 Gladsaxe, Richter.

Torsdag 6. marts 2025 Helsingør, Toldkammeret.

Fredag 7.marts 2025 Køge, Tapperiet.

Lørdag 8. marts 2025 Aalborg, Studenterhuset.

Torsdag 13. marts 2025 Esbjerg, Tobakken.

Fredag 14. marts 2025 Aarhus, VoxHall.

Lørdag 15. marts 2025, Svendborg, Harders.