7 Dec 2023

Oplev en eksplosiv kombination af elektronisk magi og intens energi, når When Saints Go Machine tager på Danmarksturné i 2024

I sidste uge spillede When Saints Go Machine en udsolgt koncert i Den Grå Hal i København. Til efteråret 2024 kan de igen opleves live, når de giver koncert i fem danske byer.
Den København-baserede trio, When Saints Go Machine, har etableret sig som en af Danmarks mest spændende musikgrupper inden for elektronisk musik og har opnået stor international anerkendelse for deres unikke lydunivers. Gruppen udgav tidligere i år albummet ’Rosy’ et album der byggede videre på deres etablerede lydbillede, som så dagens lys i 2011 med albummet ’Konkylie’. Albummet ’Rosy’ fangede When Saints Go Machines signatur-energi og emotionalitet og skabte det bandet kalder ”en simpel vej mellem lyden og følelserne i de lyriske billeder”.

 

When Saints Go Machine trækker publikum ind i et unikt univers med hypnotiserende beats og futuristiske lydlandskaber. Gennem deres live-shows etablerer gruppen en forbindelse mellem scenen og publikum, hvor musikken ikke blot høres, men også mærkes. Det er en elektronisk fest, der efterlader et dybt indtryk og bekræfter bandets status som en af Danmarks mest enestående live-acts.

 

Billetsalget til den kommende turné begynder fredag d. 1. december 2023 klokken 12.00 via luger.dk

Tourplan:

Ons 30 okt 2024, Aalborg, Drivhuset.

Tors 31 okt 2024, Odense, Magasinet.

Fre 01 nov 2024, Kolding, Godset.

Lør 02 nov 2024, Aarhus, Voxhall.

Fre 15 nov 2024, København, Store VEGA.