26 Mar 2024

Oplev en aften fyldt med dybtfølte tekster og dynamiske synthpop-melodier, når John Maus gæster København

Den banebrydende musiker, John Maus, er kendt for sin gådefulde tilgang til synthpop og eksperimentel musik. Med en karriere, der strækker sig over flere årtier, har John Maus skabt en unik lyd, der forener retrofuturistiske elementer med dybtfølte tekster og en filmisk atmosfære. Hans tidlige udgivelser som “Songs” og “Love Is Real” etablerede ham som en fremtrædende figur inden for den alternative musikscene, mens senere værker som “We Must Become The Pitiless Censors Of Ourselves” og “Screen Memories” cementerede hans status som en innovativ og indflydelsesrig kunstner.

Hans repertoire spænder over flere årtier og inkluderer velkendte numre fra hans tidligere album som “We Must Become The Pitiless Censors Of Ourselves” og “Screen Memories”, kan publikum forvente en aften fyldt med dynamiske synthpop-melodier, dybtfølte tekster og Maus’ karakteristiske stemme, der skærer igennem luften med uforlignelig kraft og følelse.

Med en evne til at skabe en filmisk atmosfære og fange lytternes opmærksomhed fra første tone, vil John Maus tage publikum med på en musikalsk rejse, der bevæger sig mellem det melankolske og det opløftende, det dystre og det håbefulde.

I 2018 spillede John Maus på Roskilde Festival og høstede dengang en seksstjernet anmeldelse i Soundvenue efterfulgt af ordene: ”Kompromisløse John Maus forvandlede Roskilde Festival til et galemandsdiskotek”.

Nu har man igen muligheden for at opleve ham på dansk jord, når han gæster Pumpehuset d. 2. oktober 2024.

Billetsalget starter onsdag d. 27. marts kl. 11.00 via ticketmaster.dk 

Koncertinformation:
Onsdag d. 2. oktober 2024.
Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København.
Døre: Kl. 19:00.
Show: Kl. 20.00.
Billetpriser:  265 kr. + gebyr.