14 Maj 2024

Dyk ned i en verden af elektrificerende lyd og grænseløs kreativitet, når den amerikanske trio Joywave indtager Pumpehuset i København

Luger og Pumpehuset præsenterer

Den amerikanske trio Joywave befinder sig på et spændende punkt i deres karriere. Efter at have overlevet presset fra deres debut på et stort pladeselskab og ”den svære toer”, har de etableret sig som et band, som man lige så godt kan høre i en hip pladebutik som i dagligvarebutikken.

Med deres femte fuldlængdealbum, “Permanent Pleasure”, dykker Joywave – bestående af vokalist/multi-instrumentalist Daniel Armbruster, guitarist Joseph Morinelli og trommeslager Paul Brenner – dybere ind i guitar- og strygersektioner uden at ofre den signaturlyd, der har gjort bandet elsket af utallige fans gennem de seneste år. “Permanent Pleasure” ser også bandet udvide deres egne musikalske konventioner, blandt andet ved at have indfanget et ægte orkester til at spille på disse sange i stedet for kun at stole på software, som de har gjort tidligere.

Men selvom Joywave skubber mod fremtiden med det kommende album, er der også et nostalgisk element til stede i disse sange, når trioen ser tilbage på, hvad de har opbygget, siden de begyndte at spille sammen.

Trioens femte fuldlængdealbum, “Permanent Pleasure”, udgives fredag d. 17. maj. Oplev dem live i Pumpehuset d. 12. november 2024.

Billetsalget starter fredag kl. 11:00 via Ticketmaster.dk, luger.dk og Pumpehuset.dk

Koncertinformation:

Tirsdag d. 12. november 2024.
Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København.
Døre: Kl. 19:00.
Show: Kl. 20.00.
Billetpriser: 215 kr. + gebyr (35 kr.)