23 Feb 2024

Andreas Odbjerg indtager Aarhus Congress Center og Royal Arena i 2025

Det bliver hans største indendørs koncerter til dato, når den danske hitsmed rammer landets to største byer henholdsvis den 5. og 12. april 2025.

Der kan efterhånden ikke herske nogen tvivl om, at Andreas Odbjerg er en af landets absolut største popmusikere. Han er samtidigt også en kunstner, der i løbet af sin karriere har fået os alle til at tale mere om det at være ”sangskriver” af den simple årsag, at han mestrer håndværket så afsindigt godt.

Sange som ”føler mig selv 100”, ”i morgen er der også en dag”, ”hvad skal verden med sådan en som mig”, ”smugryger”, ”hjem fra fabrikken”, ”STOR MAND” med Tobias Rahim og ”Jeg Ka’ Rigtig Godt Li’ Dig” med Ida Laurberg har siden 2019 været vidnesbyrd om, at de ord og melodier som Andreas Odbjerg nedfælder, ender på hitlisterne, på dansegulvene, i radioen, på festivalscenerne og over anlægget i parken på en solskinsdag med vennerne.

Udover at være kendt for sine evner i studiet har Andreas Odbjerg også opbygget et ry som en af landets bedste live artister, der med en god portion humor og altoverskyggende sympati gang på gang giver sig hen til sit publikum. Det var der også bred enighed om, da han gav hjemmebanekoncert på Tinderbox i 2022, hvor anmelderne lagde sig ned på stribe med ord som:

”Det var rørende, det var underholdende, det var vanvittigt musikalsk.” – B.T.

”Denne skribent er tom for ord” – Poplish

”Odbjergs Tinderbox-koncert skrev sig ind i historiebøgerne” – Fyens Stiftstidende


Nyt album og totalt udsolgt forårsturné i bagagen

Når Andreas Odbjerg i april 2025 rammer Aarhus Congress Center og Royal Arena, vil det blandt andet være med en række spritnye sange i bagagen. Den 1. marts i år udgiver han nemlig det nye album Un Hommage, som han selv beskriver som en hyldest til familien, vennerne, kærligheden og musikhistorien, og som vi foreløbigt har fået singleforløberen ”benny” fra.

Koncerterne vil også følge efter et forår, hvor Odbjerg spiller en række totalt udsolgte koncerter i landets fire største byer, og en sommer hvor han rammer nogle af de største festivalscener – herunder på NorthSide, Tinderbox og Musik i Lejet.

Andreas Odbjerg live 2025:

Lørdag d. 5. april 2025 – Aarhus Congress Center, Aarhus
Lørdag d. 12. april 2025 – Royal Arena, København

Billetsalget starter torsdag den 29. februar kl. 10.00 via Ticketmaster.