12 Mar 2024

Albumaktuelle Kind mod Kind annoncerer deres første danmarksturné, som afsluttes med et brag i Store VEGA

Tilbage i oktober 2023 annoncerede Kind mod Kind, at de ville spille to headliner-koncerter i løbet af foråret i henholdsvis Pumpehuset i København og på Voxhall i Aarhus. Efter kort tid blev koncerten i Pumpehuset meldt udsolgt, og der blev annonceret en ekstra koncert, som også er meldt udsolgt. Forårskoncerterne finder sted i marts-måned og nu annonceres det, at Kind mod Kind, med deres debutalbum ”</3” i ryggen, drager på en omfattende danmarksturné i efteråret 2024.

Har du været på én af landets store festivaler sidste sommer – så har du helt sikkert haft muligheden for at opleve den fremadstormende elektroniske gruppe Kind mod Kind. Gruppen er kendt for at blande et følsomt popunivers med pulserende club-beats, hvilket gør Kind mod Kinds live-optrædener til en unik, underholdende og uforglemmelig oplevelse, der særligt egner sig til festen der venter – så snart solen er gået ned.

Kind mod Kind, der står bag sange som ’Du Gør Mig Blind’ og ’Jeg Går Amok’, har allerede fået tildelt P3s uundgåelige hele to gange, senest høstede de titlen med singlen ’Love Isn’t Easy’, som var et samarbejde med den danske popdronning, Medina. I efteråret blev gruppen bl.a. nomineret til ”Årets Nye Livenavn’ ved Danish Music Awards samt ’P3 Talentet’ ved P3 Guld, hvor gruppen i øvrigt optrådte live.

I øjeblikket er Kind mod Kind aktuelle med debutalbummet ”</3”, som udkom fredag d. 8. marts. Albummet består af 14 sange, der alle er produceret af gruppen selv. På ”</3” får følelserne frit løb. Både de lykkelige og ulykkelige historier bliver fortalt, gennem den elektroniske lyd der spænder organiske ballader, hård breakcore og falset.

Om efterårsturnéen udtaler Kind mod Kind, ”Kære DK. Vi i Kind mod Kind er ekstremt stoked over at kunne annoncere vores første fuldblods DK-tour!!! Vores koncerter har alt for længe været forbeholdt landets to største byer, og nu er tiden kommet til at inkludere jer allesammen i vores fest. Vi glæder os så meget! Mere end I aner ❤️”

Kan man ikke vente helt til efteråret med at opleve Kind mod Kind, så er det allerede blevet annonceret, at gruppen gæster en lang række festivaler til sommer her i blandt Roskilde Festival og Tinderbox.

Billetsalget starter fredag d. 15. marts kl. xxxx via luger.dk

Tourplanen til efteråret er som følger:

24/10 Posten, Odense
25/10 Platform K, Horsens

26/10 Tøjhuset, Fredericia

31/10 Gimle, Roskilde

1/11 Toldkammeret, Helsingør

2/11 Intimsalen, Aalborg

7/11 Plantagehuset, Thisted

8/11 Harders, Svendborg

9/11 Store VEGA, København