Tré Burt

Tré Burt gæster Ideal Bar d. 5. april 2024

SUPPORT: Skyway Man

Tré Burt skaber friktion mellem amerikansk folk, klassisk blues og soul.

Tré Burts musik har tidligere været dybt forankret i den amerikanske folk- og blues-troubadourlyd. Dog trækker han på sit tredje og seneste album, Traffic Friction, i højere grad på elementer fra soul, klassisk blues – og en smule punk. Albummet er en hyldest til hans barndom og de mange køreture i hans fars Cadillac Seville, hvor tonerne fra The Delfonics, Otis Redding, Marvin Gaye og The Temptations blev spillet på repeat. Sangene på albummet kan bedst beskrives som “kærligheds-eller-noget-sange,” med tekster som “you like me better when I’m in pain,” der bl.a. fortæller historier om oversøisk kærlighed, der endte for tidligt.

Skyway Man:

Skyway Man er sanger, sangskriver og producer James Wallace’s alter ego.
Med blanding af kosmisk country, støvet boogierock, gospel-folk og blues, udgav Wallace, som Skyway Man, sit første album, Seen Comin’ from a Mighty Eye, i 2017, efterfulgt af World Only Ends When You Die i 2020.
Senest, i 2023, har han udgivet konceptalbummet Flight of the Long Distance Healer, der er et mere indadvendt og selvreflekterende album end hans tidligere værker.