The Minds Of 99

The Minds of 99 gør hvad ingen danske artister har gjort før: De spiller tre koncerter i Parken

Support: Zar Paulo 

The Minds of 99 har vokset sig større end nogen, nogensinde, inklusive bandet selv, havde tænkt muligt. Torsdag d. 7. september kl. 10.00 sættes to stadionkoncerter – i alt 70.000 billetter – i salg. The Minds of 99s seneste indendørsturné endte med dansk salgsrekord og sammen med deres historiske, udsolgte koncert i Parken, solgte bandet mere end 130.000 billetter samlet. Næste sommer vender Danmarks måske største band tilbage til Parken.

»Sidste gang The Minds of 99 spillede i Parken var koncerten så vellykket og markant, at jeg tror, at vi kunne have fyldt Parken en gang til, hvis man havde annonceret en ny koncert dagen efter«, fortæller Ulrik Ørum fra Live Nation. »Det er imponerende hvor meget publikum lever sig ind i bandets live koncerter. Det er blevet et fænomen. Derfor tror vi også på, at efterspørgslen vil være stor nok til at The Minds of 99 kan skabe to helt særlige sommeraftener i Parken «, fortsætter han.

»Vi er i en tid hvor behovet for at samles omkring de store oplevelser er stigende blandt andet på grund af den digitale tidsalder, vi befinder os i, så vi mærker en stor efterspørgsel på koncertoplevelser, der giver følelsen af fællesskab. Det er The Minds of 99 i den grad i stand til at levere. Derfor giver det mening at arrangere to koncerter i Parken med dem. Det er Live Nation stolte af at være en del af«, slutter Ulrik Ørum fra Live Nation.

Det officielle billetsalg starter torsdag d. 7. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Internationalt niveau

Det er ikke normalt for danske navne at sætte så mange billetter i salg, men The Minds of 99 er røget op i en liga, hvor de kan sammenlignes med de største internationale artister – både på antal solgte billetter og på det musikalske og tekniske afviklingsniveau. Bandets seneste koncert i Parken var så vellykket at den rygtedes ud over landets grænser, og folk bag internationale navne som Beyoncé og The Weeknd fløj ind til bandets seneste koncerter i Royal Arena for at opleve showet. Flere fra The Minds of 99s hold arbejder nu også på The Weeknds igangværende stadionturné.

Magi og dobbelt så mange ståpladser

Forsanger i The Minds of 99, Niels Brandt, udtaler om bandets kommende koncerter i Parken: »Det der skete i Parken sidst, det var fuldstændig magisk. Så da Live Nation spurgte om vi havde lyst til at spille to koncerter i Parken, så sagde vi ja med det samme. Vi var helt på røven over hvor fedt det var at spille derinde. Det var vildere end vi nogensinde havde kunnet forestille os! Dengang var der meget snak om, om det overhovedet var et godt og nærværende spillested, om det kunne lyde godt og sådan noget. Det synes jeg, vi fik styr på, og sammen med publikum, gik det op i en højere enhed på en helt overdrevet måde«.

Niels Brandt fortsætter: »Det fede ved at vi nu skal spille to koncerter i træk er, at der dobbelt så mange pladser på gulvet. Ståpladserne blev mega hurtigt udsolgt sidste gang og nu er der jo dobbelt så mange af dem. Det er fedt for alle! For os i bandet handler det ikke så meget om at slå rekorder og salgstal, det handler om at lave to så fede koncerter, som vi kan, og at folk får en større chance for at få de pladser, de gerne vil have. Og så har vi som band brug for at spille de her koncerter. Vi er bedst når vi kan mærke at der er noget på spil, og det er der virkelig her «.

Da The Minds of 99 senest spillede i Parken var koncerten udsolgt i flere måneder inden og de satte derfor deres Infinity Action Tour, der ramte arenaer i hele landet, i salg inden koncerten var afholdt. Samlet solgte koncerterne 130.000 billetter. The Minds of 99s koncerter er altså blandt de absolut mest eftertragtede på landsplan. Bandet udgav ny musik i starten af 2023, da de udsendte EP’en Infinity Action: Kult & B-sider.

Torsdag d. 7. september sætter Live Nation via Ticketmaster de to koncerter i Parken og 70.000 billetter i salg. Hvis billetsalget går over forventning, vurderes det herefter om der bør åbnes op for billetsalget, så flere publikummer kan komme ind til de to koncerter.

Om Zar Paulo:

Zar Paulo laver dansksproget new-wave inspireret pop-rock, og består af fem efterskole venner der sammen har fundet fællesskab i at skille sig ud. I april 2023 udgav bandet deres debutalbum ’Elendig Software’, til store roser fra flere toneangivende medier.

Zar Paulo havde en 2023 sommer der udelukkende bød på fem- og seksstjernede anmeldelser, hvor bandets koncerter fik flere anmeldere til at beskrive dem som ’Danmarks bedste nye livenavn’. Med deres Danish Music Award som netop Årets Nye Danske Livenavn, kan den titel måske blive en realitet. Senest har deres ’Elendig Software Tour’ i efteråret 2023 budt på flere udsolgte venues Danmark rundt, og ekstrakoncerter på Train i Aarhus og Store VEGA i København.

 

Zar Paulo er: Emil Vammen (vokal), Johan Horsmans (guitar), Tobias Schou (trommer), Martin Kleberg (keyboard) og Anton Breinbjerg (bas).

Billetpriser: Golden Circle: 695,- / PL1: 695,- / PLU (stå) 545,- / PL2: 495,- / PL3: 350,- / Kørestol 695,- / 2- dags billetter (Ståpladser og siddepladser) + gebyr.

Det officielle billetsalg starter torsdag 7. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation presale starter onsdag 6. september kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk