Telenova

Søn 22 Sep
RUST, København
Billet

Oplev Telenova på Rust d. 22. september

Telenova er en eklektisk musikalsk kraft, der fusionerer elementer af mørk romantik, smidig musikalitet og levende æstetik. Med rødder i Melbourne, Australien, har bandet skabt et karakteristisk lydunivers, der trækker på alt fra alternativ pop til trip-hop og elektroniske beats.

Bandets historie begyndte med deres debut-EP, Tranquilize, der blev udgivet i 2021. EP’en markerede begyndelsen på en bemærkelsesværdig rejse for Telenova, drevet af den dragende single “Bones” og efterfulgt af EP’en Stained Glass Love, der vidnede om bandets evne til at skabe dybdegående og fængslende lydlandskaber.

Telenova har hurtigt formået at skabe sig en solid fanbase både lokalt og globalt. Deres musik er blevet spillet og rost af respekterede medier som BBC6, KCRW, Vogue Paris, NME, Clash Mag og Radio X. De har også høstet anerkendelser i hjemlandet, herunder den prestigefyldte 2022 AIR Breakthrough Artist-pris.

Live leverer Telenova en intens og medrivende oplevelse, der har begejstret publikummer på tværs af kontinenter. Med deres energiske optrædener og følelsesmættede tekster formår de at skabe en fordybende atmosfære, der efterlader et varigt indtryk hos lytterne.

Bag Telenova står den talentfulde sangerinde, sangskriver og filminstruktør Angeline Armstrong, sammen med de dygtige multi-instrumentalister Edward Quinn og Joshua Moriarty. Sammen skaber de et unikt musikalsk univers, der fanger lytternes opmærksomhed og efterlader dem suget ind i bandets fængslende lydlandskaber.

Billetter er i salg fredag d. 19. september klokken 10.00