Selma Judith 2024

Tor 14 Nov
Richter, Gladsaxe
Billet

Oplev et fortryllende univers og ærlige tekster, når Selma Judith inviterer lytteren ind i sit inderste på kommende danmarksturné

Til efteråret er den danske sanger og sangskriver, Selma Judith, klar til at indtage flere spillesteder landet over, når hun drager på sin første danmarksturné. Turnéen markerer samtidig udgivelsen af hendes andet studiealbum, der forventes at se dagens lys til foråret.

Selma Judith, kendt for sin dybt personlige sangskrivning og unikke stemme, har allerede givet lytterne et glimt af, hvad de kan forvente fra det kommende album med udgivelsen af de to singler: “Mediocre” og “Eat Your Soul”. Disse numre demonstrerer tydeligt Selma Judiths kunstneriske dygtighed og hendes evne til at efterlade lytteren med en stor portion eftertænksomhed.

Med optrædener på flere af Danmarks mest anerkendte festivaler, samt en Steppeulv-pris som “Årets Vokalist” for sine enestående vokale præstationer, har Selma Judith etableret sig som en af landets mest spændende musikalske talenter.

Kan man ikke vente helt til efteråret med at opleve Selma Judiths fortryllende vokal live, så spiller hun blandt andet på festivalen NorthSide til sommer.

Turnéen er som følger:

Tors 14 nov 2024. Gladsaxe, Richter.

Fre 15 nov 2024. Svendborg, Harders.

Lør 16 nov 2024. Aarhus, Voxhall.

Tors 21 nov 2024. Aalborg, Studenterhuset.

Fre 22 nov 2024. Odense, Posten.

Lør 23 nov 2024. København, Bremen Teater.

Billetsalget til turnéen starter onsdag d. 28. februar klokken 10.00 via www.Luger.dk