Seinabo Sey

Den svensk-gambianske pop- og soulartist, Seinabo Sey, indtager Store VEGA d. 14. februar 2024

Med det anmelderroste album “THE ONE AFTER ME” bag sig drager Seinabo Sey ud på en omfattende Skandinavien-turné i 2024. Den 14. februar kan hun opleves i Store VEGA i København.

Seinabo Seys gennembrud var lige så øjeblikkeligt, som det var uundgåeligt. Dybden, varmen og balancen i hendes stemme, der er lige så kraftfuld som sårbar, og tekstlinjerne, der effektivt fandt vej under huden, løftede kunstneren til højder, som få svenske kunstnere nogensinde har oplevet.

Debuten ‘Pretend’ fra 2015, hvor vi finder sange som ‘Younger’ og ‘Hard Times’, forvandlede Seinabo Sey til en af Sveriges mest strålende internationale stjerner. Da singlen ‘I Owe You Nothing’ blev udgivet, stod det klart, at opfølgeren ‘I’m A Dream’ fra 2018 ville være noget helt andet. ‘I’m A Dream’ var mere selvsikker, moden og konfronterende uden at miste et gram af den livlige sjælfuldhed, som vi er kommet til at forbinde med Seinabo Sey. Tidligere i år var det tid til det tredje album ‘THE ONE AFTER ME’ – ifølge mange hendes bedste værk hidtil. Det er modigt, virkningsfuldt og gennemsyret af en befriende følelse af frihed, når kunstneren leger med teenage R&B, svensk folkemusik og uventede produktioner.

I løbet af sommeren gav Seinabo Sey et mindre antal eksklusive livekoncerter, ikke mindst som support for Bon Iver på Dalhalla og en uforglemmelig koncert på dette års Way Out West.

SUPPORT:
waterbaby er på kort tid blevet en af de mest lovende internationale navne på den svenske musikscene. Debut-singlen “Airforce Blue” og efterfølgende “911” blev hurtigt opdaget af internationale tastemakers som New York Times, The Guardian, NME, Stereogum, The FADER og BBC Radio 1. Med efterårets EP “Foam” og en nominering til ‘Framtidens Artists’ ved P3 Guld-gallaen i Sverige i baghånden står det nu klart, at waterbaby er med som support for Seinabo Sey i Oslo, København og Malmø. ⁠

Billetpris: 325 + gebyr (40 kr.)