Plàsi

Søn 26 Maj
Ideal Bar, København
Billet

VEGA & Luger præsenterer

OBS. Koncerten er flyttet til Ideal Bar.

Fald ind i singer/songwriter-drømmen med Plàsi
Den 26. maj kan du fordybe dig i Plàsis evigt foranderlige univers, når han folder sine sange ud i Ideal Bar.

Plàsi omfavner en naturlig tilbøjelighed til hele tiden at udvikle sig. I stedet for hele tiden at skabe musik i de samme rammer eller komfortabelt glide ind i fortidens rytme, skifter den græsk-svenske sanger, sangskriver og multi-instrumentalist støt kurs på sin kommende EP, Salamina. EP’en udkommer til sommer. I starten af året udgav han singlen “All of Me”.

Med sin klangfulde vokal og frodige soniske strukturer minder musikken om det øjeblik, hvor man falder ind i en drøm. Sammen med produceren Björn Yttling (Lykke Li, Peter Björn & John, First Aid Kit) udvider Plàsi organisk sin palet, strækker sig ud over singer/songwriter-traditionen og sigter mod filmiske højder båret af en mere dristig lyd og ambition.

Han er inspireret af så forskellige kunstnere som Blanco White, Henry Jamison, Efterklang og Phoebe Bridgers. Med disse tråde skabte Plàsi omhyggeligt en elegant signaturstil, der binder tråde sammen af æterisk akustisk guitar, smidig produktion og varm vokal.

Stilen udviklede sig på tværs af EP’en Now & Then (2016), albummet People (2018), EP’en Mystery (2019) og gennem det seneste album fra Plàsis hånd Foreign Sea fra 2022.

Singlen “Sorrow” fra 2019 har været en af singer/songwriterens største hits, som har over 14,9 millioner streams på Spotify. Sangen lagde grundstenene til samarbejder med Axel Flóvent, Aisha Badru og mange flere. Undervejs turnerede Plàsi også internationalt med  Flóvent samt navne som Hollow Coves, Henry Jamison, Efterklang og José González.

SUPPORT: Double Talk
Den australsk/britiske trio “Double Talk” udforsker poppens skarpere kanter og trækker på indflydelse fra verdensmusik, new-wave og psykedelia. Sangene er en terapisession i at forstå den forunderlige verden, vi befinder os i – fuld af forvirrede observationer og selvransagelse.
De blev dannet lidt tilfældigt, mens de boede i Leeds i England, og har sidenhen fået spillet deres musik i BBC Radio 1 i Storbritannien, en officiel Triple J-udgivelse i Australien, og flere turneer i Europa og Australien med navne som Gang of Youths, Ladyhawke, Donny Benét og San Cisco.
I 2024 er “Double Talk” bevæbnet med et kommende fuldlængde album og en liveoplevelse, der for altid er baseret på deres unikke form for tidløst, melodisk groove.

Fakta om koncerten:
Plàsi (SE)
Søndag 26. maj kl. 20.00
Ideal Bar, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 180 kr. + gebyr.
Billetsalget starter i dag via vega.dk og ticketmaster.dk.