MØ : No Mythologies To Follow 10 Year Anniversary Show

Til marts er det 10 år siden, MØ udgav det skelsættende album No Mythologies to Follow. Det fejrer hun med tre særlige albumkoncerter i VEGA samt et takeover af spillestedet, hvor man kan komme helt ind i verdensstjernens kreative værksted.

Få albums i dansk musikhistorie har haft så stor gennemslagskraft som Møs debutalbum No Mythologies to Follow. Ikke bare var det med til at katapultere MØ ud som international stjerne, det repræsenterede en æra, hvor pop og power smeltede sammen. Og hvor man begyndte at vende sin skrøbelighed til styrke.

I året op til udgivelsen af No Mythologies to Follow havde MØ etableret sig som et af de mest lovende navne på den internationale musikscene. Hun havde allerede spillet over 100 koncerter i 20 forskellige lande, været feature på Aviciis debutalbum og blevet fremhævet blandt BBC-dj’en Zane Lowes favoritter. Albummet blev en foreløbig kulmination, da det foruden at rumme hits som ’Pilgrim’ og ’Don’t Wanna Dance’ fik positive anmeldelser i medier som Pitchfork og The Guardian. Herhjemme førte No Mytholgies to Follow blandt andet til fire Danish Music Awards, fire Gaffa Prisen og hovedprisen ved P3 Guld. Året efter kom MØ på lystavlen hos alle musikelskere i verden, da hun sang på det globale hit ’Lean On’, der blev alle tiders mest streamede sang på Spotify.