Mildlife

Lad dig suge ind i Mildlifes skatkammer af uimodståelige grooves, når det australske fusionsband vender tilbage til Loppen d. 11. juni og ubesværet forbinder jazz, psych og disco med deres nye album Chorus solidt plantet i kufferten!

SUPPORT: Ali 

Mildlife er en australsk kvartet med base i Melbourne, men med deres retro-futuristiske og mystiske musikunivers føles de mere som en fremmed art sendt fra det ydre rum for at skubbe til de musikalske grænser her på Jorden. Deres lyd er kort sagt svær at sætte mærkat på, men deres mesterlige grooves og musikalske levering er til at føle på.

Bandet havde allerede opbygget en solid fanbase i hjemlandet, da de udgav deres længeventede debutalbum Phase i 2017, som for alvor satte Melbourne-kvartetten på det internationale landkort. I 2020 udgav de deres andet album til mindst lige så store roser:

“While it’s easy for bands to fail to live up to the hype following a powerful debut, Mildlife may indeed be one of those rare groups who manage to exceed expectations, creating the record of a lifetime” – Rolling Stone (4,5/5)

Nu er bandet endelig klar med deres tredje album, der har fået titlen Chorus og udkommer d. 1. marts. Chorus er lyden af enkeltstående enheder, der smelter sammen til en vidunderlig helhed og byder på endnu en etape af harmonisk samvær og festlig symbiose i Mildlife-lejren.

Chorus er Mildlifes mest optimistiske udgivelse til dato, men mystikken er intakt og det samme er deres grooves, som fortsat er forankret i 70’ernes psykedeliske og kosmiske lyde. Dykker man dybere ned, finder man polsk jazz, italo disco og et drys af moderne elektroniske lyde.

Med deres nye album, åbner Mildlife atter portalen ind til deres uforlignelige, fælles rige af rytmisk umami, og tirsdag d. 11. juni på Loppen.