Phlake Tour Master 1350X1080 Uden Fa Billetter Phlake Tour Master 1350X1080 Uden Fa Billetter

EP-aktuelle Phlake annoncerer support fra ’August Høyen’ og ’Gorgeous’ på deres kommende ’Phine Tour 2023’

Fredag den 24. marts 2023 starter EP-aktuelle Phlakes Danmarksturné. Koncerterne i KB. Hallen, København, og Aarhus Congress Center, Aarhus, er nu meldt udsolgt, mens der stadig er billetter at købe i Royal Stage, Aalborg, og Odeon, Odense (Få billetter). I dag annonceres det, at Gorgeous gæster koncerterne i København og Aarhus, mens August Høyen gæster koncerterne i Aalborg og Odense.

I fredags, den 17. marts 2023, udgav Phlake deres nye EP, ’Phine Friends’. Om projektet udtaler producer Jonathan Elkær: ”I stedet for at invitere producere ind og lave remixes af numrene fra ’Phine’, som vi gjorde på vores seneste album ’The Illegal Download Of Your Soul’ (2020), tænkte vi det kunne være interessant at spørge forskellige artister om at prøve at sætte et nyt præg med deres vokal på numrene fra ’Phine’.”.

Gorgeous, som gæster nummeret ’10 Feet’ på det nye projekt, gæster nu også ’Phine Tour’ i byerne København og Aarhus. Duoen Gorgeous består af Maríe Louise, sangerinde og sangskriver, og Enrique Murga, producer og multiinstrumentalist. Gorgeous debuterede i marts med singlen ’Divine’ og senest ‘Nothing Was Perfect’. Det analoge udgangspunkt for duoens lyd er indadvendt og blidt, men mindst lige så umiddelbart og charmerende. Den nærmest country-klingende melodi betager og vugger roligt afsted på det organiske popbeat, mens duoen sætter ord på en guddommelig følelse og tilstand, vi alle kender til.

I Aalborg og Odense får Phlake besøg af August Høyen. August Høyen er en ny ung singer-songwriter fra det københavnske Nordvestkvarter, som besidder en stemme, der får dig til at lytte efter. For han synger med et nærvær og en selvsikker skrøbelighed, der gør, at man ikke er i tvivl om, at teksterne kommer fra et ærligt sted. August Høyen har i 2022 markeret sig som én af dansk musiks allermest interessante nye stemmer. Det skyldes blandt andet singleudgivelserne ’Vennerne Skinner’ og ’Jeg Regner Med’ som har modtaget airplay hos P3 og P4 samt fået ham udråbt, som en artist man skal holde øje med i medier som GAFFA, Politiken og Soundvenue.

Ydermere gæster sangerinden ILMA ’Phine Tour’ i alle byer. ILMA er en spændende danskartist, som udgav sin debutsingle, ’Too Many’, i 2022, som blandt andet fik omtale i mediet Soundvenue. ILMA optræder også på Phlakes nye EP ’Phine Friends’ på nummeret ’Gimme The Keys’.

Billetter i salg via: https://luger.dk/concerts/2023-03-24/phlake

Phlake Tour Master 1350X1080 Uden Fa Billetter Phlake Tour Master 1350X1080 Uden Fa Billetter

Discover Phlake and the Support