Portrait Portrait

Jada tager den anmelderroste danske artist Pil med som special guest til sit Royal Arena show 11. november.

Fredag den 11. november er Jadas eneste arenashow i Danmark, og det tegner til at blive en helt unik oplevelse, som du ikke vil gå glip af.

Jada spillede på flere store festivaler i Danmark i år, hvor man for alvor kunne se, hvad Jada er i stand til. Både Heartland og Smukfests publikum var betaget af Jadas ekstraordinære show med elementer såsom flotte kostumer, lysshow, dansere, og selvfølgelig Jadas liflige stemme. Det var dog især Roskilde Festival, hvor Jada lukkede Orange natten til lørdag, som var den mest uforglemmelige begivenhed. De fleste anmeldere har efter showet kaldt Jada for en artist i international klasse: ’’Danmark har fået en ny sangerinde i international klasse’’ - opsummerede BT og kvitterede med seks stjerner. ’’Jada er en dansk pop/soul-stjerne i international klasse’’ - udtalte Gaffa og gav fem stjerner for showet.

Showet i Royal Arena bliver en ekstraordinær oplevelse, hvor Jada går all in. Sangerinden Pil, der kommer med som special guest, er den perfekte tilføjelse til showet. Pil synger om følelser og hendes musik bevæger sig i et legende popunivers. Pils debut-EP ’’Når Du Går Herfra’’ blev kaldt for ’’mesterligt konstrueret’’ af Soundvenue. Andre musikkyndige, såsom Pelle Peter Jencel, roser Pil for hendes smukke tekstunivers. Lige nu er Pil aktuel med sit debutalbum ’’Kom Vi Flyver, Siger Du’’ som udkom 13. maj 2022. Albummet indkapsler alt det, hun som sangskriver står for og omfavner emner som om den svære kærlighed, ensomhed og tvivl. Pil tager også selv på tour i Danmark i løbet af oktober 2022. Hendes show i Lille VEGA lørdag 8. oktober gik udsolgt med det samme. Dermed tegner det til en uforglemmelig aften når hun kommer med som special guest til Jadas koncert i Royal Arena.