Tomas Hoffding Live 1080X1350 Tomas Hoffding Live 1080X1350

Tomas Høffding annoncerer Danmarksturne i 2023 i forbindelse med sit kommende album ''BLOD SVED DANS OG TÅRER''

BLOD SVED DANS OG TÅRER - Tomas Høffdings Danmarksturne 2023

En af Danmarks travlest turnerende kunstnere, Tomas Høffding, tager fri fra hans evige rejse med den internationale succes Whomadewho, for at spille en lille kompakt Danmarks turne i marts 2023.

Hvis du var en af de heldige, der nåede at få billet til hans første, eneste, og totalt udsolgte spillestedskoncert i 2021 på Hotel Cecil, vil du vide, at Tomas Høffding live med band er en usædvanlig nærværende, følelsesmættet og samtidig clubby oplevelse. Intense passager med Tomas og hans guitar væver sig ind og ud af cyklende discovibes, four-to-the-floor stortromme og dyb bas, med hans bløde croon og intime sangskrivning som omdrejningspunkt.

Tomas Høffdings beskriver selv sin musik som en gummicelle med fløjsbetræk: "Jeg prøver at skabe et robust og varmt space, hvor man kan kaste sig trygt ind i væggene eller bare sidde og få varmen. Hårdt og blødt på en gang. Et sted i musikken hvor vi rummer os selv og hinanden. Hvor vi kan danse, græde og være nærværende sammen. Og så må det gerne skubbe til grænserne, hvad elektronisk popmusik kan være"

Tomas varsler nyt album i februar 2023! Vi glæder os til at høre sangene live for første gang på den kommende Danmarksturné. Han kommer naturligvis også til at spille sangene fra hans debut, Ild, Drømme Frihed og Fred, som bland andre, Gaffa kvitterede med 5 stjerner.

Datoer:

15.marts: MUSIKKENS HUS, Ålborg

16.marts: RADAR, Århus

17.marts: POSTEN, Odense

18.marts: VEGA, København

Bandet: Guitar, Synths og kor: Una Skott (Falullah, Nana Jacobi) Trommer: Nikolaj Montin (Phlake, Mø) Kor: Signe Eggert, Antonia MrSic, Miriam Villekjær Lassen og Simone Tang

Billetsalget er startet