Thk Tour Ig 1080X1350 Samlet Thk Tour Ig 1080X1350 Samlet

HUGORM ’TRO, HUG & KÆRLIGHED’ NYT ALBUM & EFTERÅRSTOUR 2022

HUGORM
’TRO, HUG & KÆRLIGHED’ NYT ALBUM & EFTERÅRSTOUR 2022

HUGORM startede året med tre stort set udsolgte koncerter i København og Aarhus, og nu løfter trioen sløret for efterårets live-aktiviteter i form af en omfattende efterårsturné der er opkaldt efter bandets kommende andet studiealbum; ’TRO, HUG & KÆRLIGHED’, som udkommer til oktober inden tour start. Bandet udsender første single ”HIMMELJUICE” den 27. maj.

HUGORM har i de 5 år de har eksisteret ikke befundet sig i hi på noget tidspunkt. Der er kun kommet mere fart og flere farver på den mangfoldige palet, hvilket ikke mindst kommer til udtryk, når de står i øjenhøjde med publikum til koncerterne. HUGORMs shows stikker i mange forskellige, kreative retninger undervejs, og for dem der har set bandet live, hersker der ingen tvivl om, at man som publikum får frirum til at rase og rense ud. Live-anmeldelserne taler deres tydelige sprog og bl.a. GAFFAs anmelder kaldte Hugorm ”På grænsen til det sindssyge” - (5 stjerner).

TRO, HUG & KÆRLIGHED er Hugorm i sit mest ærlige, inderlige og blodige hjørne. Sange der brækker ribben og slår hul i brystkassen, så der er direkte adgang til det hjerte der slår og tvivler og elsker. Et hjerte der gerne vil i kontakt og som tager på landevejen for at komme det. Som bandet selv udtaler: Vi kan næsten ikke vente med at komme ud på scenerne og stå overfor Hug Army med de her sange. Det bliver en voldsom og hidtil uset kombination af bevægelser: En lussing OG en kildetur OG en krammer på én gang.

TRO, HUG & KÆRLIGHED TOUR starter torsdag 27. oktober på Portalen i Greve, snor sig hen over Fyn og Jylland og slutter året af med et kæmpe HUG i VEGA, Kbh. den 27. december.

’TRO, HUG & KÆRLIGHED’ EFTERÅRSTOUR 2022: tor 27 okt Greve, Portalen fre 28 okt Roskilde, Gimle lør 29 okt Holbæk, Elværket tor 03 nov Vejle, Bygningen fre 04 nov Silkeborg, Kedelhuset lør 05 nov Kolding, Godset tor 10 nov Sønderborg, Sønderborghus fre 11 nov Esbjerg, Tobakken lør 12 nov Randers, Turbinen fre 18 nov Køge, Tapperiet lør 19 nov Birkerød, MantziusLive tor 24 nov Herning, Fermaten fre 25 nov Aalborg, Skraaen lør 26 nov Hanstholm, Hanstholm Hallerne tor 01 dec Svendborg, Borgerforeningen fre 02 dec Odense, Posten lør 03 dec Aarhus, Train tir 27 dec København, Store VEGA

Billetsalget starter fredag 29. april via luger.dk.

HUGORM – highlights Sidste år bed HUGORM sig for alvor fast i de danske musikelskere efter udgivelsen af albummet ”KOM VI FLYGTER” fra slut 2020. Bl.a. kunne man i efteråret opleve dem på deres storslåede ”REJSDIGOP”-tour rundt i landet, og Simon Kvamm, akkompagneret med resten af HUGORM på flere fortolkninger, tonede frem på TV2 i årets sæson af ”Toppen Af Poppen”. Alle de bedrifter og succeser i forbindelse med albummet ”KOM VI FLYGTER” cementerede HUGORMs popularitet, da de stod med to nomineringer ved Danish Music Awards 2021 i kategorierne ”Årets Gruppe” og ”Årets Nye Livenavn”.

HUGORM leverede musik til den første sæson af Simon Kvamms sadcom tv-serie ”GURU”, og eksperimentet med at kombinere dyster musik med komisk drama fortsætter, når HUGORM med udgangspunkt i sangene fra TRO, HUG & KÆRLIGHED lægger musik til seriens anden sæson, som udkommer sidst på efteråret på DRTV og DR2.