Press Photo Press Photo

NY single fra K-phax feat. Rich The Kid

HOLLYWOOD: NY single fra K-phax feat. Rich The Kid

K-phax har i løbet af de sidste år gjort et stærkt indtryk på danske hiphop scene – et aftryk båret af hårdt arbejde, internationalt format og en rockstjerneattitude der også har vakt opmærksomhed udenfor de danske grænser. Nu er K-phax endelig tilbage med den nye single ’Hollywood’, hvor han har fået idolet Rich The Kid med på en feature – en drøm, som K-phax har haft siden har var 15 år – og som nu går i opfyldelse. Den kommende single, der udkommer i dag 1. april markerer samtidig et nyt kapitel.

”Hollywood kom til verden nogle somre siden, da jeg skulle til Sverige for at lave en sang med den svenske producer Slowface. Det var første gang vi havde mødt hinanden men efter noget smalltalk og 10-15 takes senere havde vi noget der lignede Hollywood. På det tidspunkt var Rich The Kid i Europa og gennem nogle fælles kontakter fik vi ham til at høre det og han hoppede på sangen. Hvilket var et virkelig stort moment for mig. I så mange år havde han bare været et navn på min soundcloud playliste og nu var han rent faktisk vild med det jeg havde gang i.”

K-phaxs nye single er en sang om nyforelskelse og kærlighed – kærlighed til et menneske man holder af, og den følelse den anden person kan give en – om man så er i Hollywood, Bollywood eller København.

K-phax har på sin egen måde banet vejen mod dette næste kapitel, og med opbakning fra bl.a. BEATS1, Papermag og Highsnobiety peger fremtiden nu mod nye internationale højder.