12 Minds 1080X1350 Eflyer National06 12 Minds 1080X1350 Eflyer National06

The Minds of 99 offentliggør support til 'Infinity Action Touren' i april, og melder samtidig udsolgt i Arena Næstved, og få billetter til ekstrakoncerten i Royal Arena!

The Minds of 99’s publikum har savnet livemusikken, og det ses også på billetsalget hvor mere end 70.000 allerede har købt billet. I dag meldes koncerten i Arena Næstved udsolgt og ekstrakoncerten i Royal Arena melder få billetter. Det er altså kun muligt at få billet til koncerterne i Royal Arena og Jyske Bank Boxen i Herning. Koncerterne i Aalborg, Odense og de 3xAarhus er for længst udsolgte.

Til april når The Minds of 99 spiller deres hidtil største arenatour, giver de plads til nogle af landets mest spændende nye artister, nemlig Tobias Rahim og Zar Paulo der åbner koncerterne, som support til udvalgte koncerter.

**TOBIAS RAHIM: Tobias Rahim åbner festen begge aftener i København samt i Herning og Odense, og den sidste af de tre koncerter i Aarhus. Med udsolgte koncerter, millioner af streams og uundgåelige radiohits blev 2021 året, hvor Danmark for alvor forelskede sig i Tobias Rahims forførende lyrik, euforiske lyd og fængslende visuelle univers i form af kæmpehittet ”STOR MAND” (feat. Andreas Odbjerg). På trods af at have ligget #1 på Spotify i over 100 dage, #1 på radio i fem uger i træk, #1 danske radiohit i elleve uger, 14 uger som #1 på den danske hitliste, vundet årets danske hit til Zulu Awards og gået 2x platin, blev førnævnte "Stor Mand", endelig overgået i sidste uge. Den blev nemlig overhalet af Tobias’ nyeste single “Muckibar”, og de to sange ligger nu som #1 og #2.

*ZAR PAULO: Publikum kan til koncerterne i Næstved, Aalborg og til de to første i Aarhus se frem til at blive varmet op af den århusianske poprock kvintet Zar Paulo, der med forsanger Emil Vam allerede er kendte for deres energiske og medrivende liveshows, hvor deres tilstedeværelse bestemt er til at føle hos publikum. Zar Paulo udsendte i januar i år ny musik i form af singlen ’Klap For Fædrelandet’ – fra deres kommende debutalbum – der har modtaget store roser fra både radio og medier. Sangen blev valgt som P3’s Uundgåelige, røg højeste rotation hos P6 Beat og har fået et hav af P4 plays. Zar Paulo har de seneste par år været på folks tunger, som et af de helt nye bands man skulle holde godt øje med. Det unge band gjorde for alvor deres indtog i det danske musiklandskab i 2020 med singlen ’Stop Believing’.

’Infinity Action’ tour april 2022:

  1. april: Royal Arena, Kbh. – Udsolgt **

  2. april: Royal Arena, Kbh. - Ekstrakoncert – få billetter **

  3. april: Jyske Bank Boxen, Herning **

  4. april: Arena Næstved - Udsolgt - venteliste *

  5. april: Gigantium, Aalborg - Udsolgt – venteliste *

  6. april: Jyske Bank Arena, Odense - Udsolgt – venteliste **

  7. april: Ceres Arena, Aarhus - Udsolgt – venteliste *

  8. april: Ceres Arena, Aarhus - Udsolgt – venteliste *

  9. april: Ceres Arena, Aarhus - Udsolgt – venteliste **

Billetpriser: Jyske Bank Boxen: PL1 580 kr. / PL2 480 kr. / PL2U 580 kr. / PL3 350 kr. + gebyr Royal Arena: PL1 580 kr. / PL2 480 kr. / PL2U 580 kr. / PL3 350 kr. / PL4 270 kr. + gebyr