1080X1350 Fbgrid 01 1080X1350 Fbgrid 01

MØ - ‘MOTORDROME’ I DEN GRÅ HAL FREDAG 22. OKTOBER 2021

MØ - ‘MOTORDROME’ I DEN GRÅ HAL - FREDAG 22. OKTOBER 2021

Danmarks egen MØ annoncerer et intimt liveshow i Den Grå Hal den 22. oktober 2021. Det officielle billetsalg starter fredag 17. september kl. 10.00 via ticketmaster.dk

Mega popstjernen har planer om at transformere Den Grå Hal til ”The Motordrome”, med et specielt designet nyt show, for at fejre sit kommende album. MØ’s set, der er skabt specielt til København, vil kombinere favoritter fra hele karrieren, med debut af helt ny musik som hun endnu ikke har optrådt med.

Med henvisning til udgivelsen af ny musik forklarer MØ: ”Jeg føler altid, at ny musik bliver virkeligt for mig første gang, jeg fremfører det for et publikum. Af den grund ville jeg skabe en fysisk verden ud af de temaer, jeg har udforsket, mens jeg skrev i det forløbne år og bringe publikum inde i den verden ... inde i Motordrome”

Showet blev designet i samarbejde med Rob Sinclair, der har designet liveshows til Tame Impala, Shania Twain, David Byrne og Jessie Ware. Han arbejdede også på MØ’s turné “Forever Neverland” i 2018.

Offentliggørelsen kommer efter udgivelsen af den følelsesladede single “Kindness” og den tidligere single “Live To Survive”, der markerede MØ’s første soloudspil siden hendes anmelderroste album ’Forever Neverland’ og det hypede debutalbum ’No Mythologies to Follow’ i 2014. Efter udgivelsen og den globale dominans af “Lean On” - Major Lazer og DJ Snake - sangen blev af Spotify udnævnt som den mest streamede sang nogensinde (den blev kun overhalet af Drake). Det er en af de bedst sælgende singler nogensinde, med et globalt salg på over 13,1 millioner, og det har samlet godt tre milliarder streams.

Yderligere detaljer om MØ’s længe ventede tredje album annonceres løbende.

Billetpriser: 410 kr. + gebyr Billetsalget starter fredag 17. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk