Minds 1080X1350 Eflyer National Minds 1080X1350 Eflyer National

The Minds of 99 annoncerer arenatour allerede til januar

Om kun 11 dage træder de fem venner i The Minds of 99 ind på Danmarks største scene, når de efter 2 års ventetid endelig må afholde deres udsolgte koncert i Parken. Det er kun sket en enkelt gang før, at et dansk band har fyldt nationalarenaen, og det bliver første gang i historien, at et dansksproget band opnår denne imponerende bedrift. I dag annoncerer de Infinity Action tour, der tager dem rundt i hele landet.

Det er de færreste danske bands der har været på en rejse, som The Minds of 99. De har formået at blive et af landets største navne uden at have været nummer 1 på hverken streaming eller radiohitlister. Det er i høj grad deres evne til at skabe mindeværdige koncertoplevelser, der gør, at de er nået langt ud i alle kroge af Danmark. Infinity Action Tour besøger flere af landets største byer og er den største tour i bandets historie.

”Vi har som band været vant til at spille utrolig meget alle de år vi har eksisteret. Nu har vi ikke spillet i 2 år! Vi savner vores publikum helt sindssygt meget. Det er live vores musik lever allermest og det er dér sangene for alvor giver mening. Udover det så skal livemusikken som helhed i gang igen og det vil vi fanme gerne med til. Vi savner landevejen utroligt meget.” - udtaler Niels Brandt

Infinity Action Tour:

Fredag 21. januar: Arena Næstved, Næstved

Lørdag 22. januar: Jyske Bank Arena, Odense

Torsdag 27. januar: Jyske Bank Boxen, Herning

Fredag 28. januar: Royal Arena, København

Torsdag 3. februar: Gigantium, Aalborg

Fredag 4. februar: Ceres Arena, Århus

Billetsalget starter fredag 3.9 kl. 10.00 via ticketmaster.dk