Ida Laurberg Single Feels So Good 1080X1350 Ida Laurberg Single Feels So Good 1080X1350

IDA LAURBERG UDGIVER NY SINGLE

IDA LAURBERG UDGIVER NY SINGLE 'FEELS SO LOUD' – MELANKOLSK POP I EN DIGITAL TIDSALDER, HVOR DEN POLEREDE POPPRINSESSE FOR LÆNGST ER DØMT UDE

På barndomsværelset i Helsinge skrev og udgav Ida Laurberg sin første sang som 16-årig. Sangen ’Puppy Dog Eyes’ blev et viralt hit på YouTube og Spotify og har rørt millioner af, især unge piger, i alle afkroge af verdenen.

Ida har siden arbejdet intenst med hendes lyd og udtryk, og nu er den 21-årige kunstner klar til at udgive hendes første single fra hendes kommende debutalbum. Sangen hedder ’Feels So Loud’, og er en hyldest til Ida’s far, som er hendes bedste ven. Den handler om det at blive voksen og finde ud af, at ens forældre egentligt også bare er forvirrede som én selv.

“’Feels So Loud’ handler om mit forhold til min far, som er mit yndlingsmenneske og min bedste ven, men han er også alt det jeg ikke kan fordrage ved mig selv. Så sangen er en hyldest til min far, men er samtidigt også en fortælling om hvor kompliceret og komplekst forholdet til ens forældre kan være” (Ida Laurberg)

”Når man begynder at blive voksen, finder man ud af at ens forældre bare er mennesker, som er lige så snotforvirrede som en selv. Og selvom det kan være ekstremt ubehageligt, så gør det også at man kan begynde at tilgive sine forældre for deres fejl og mangler, og tilgive sig selv for at minde så irriterende meget om dem” (Ida Laurberg)

Sangen dykker ned i en melankolsk stemning – som er kendetegnet ved Ida Laurbergs lyd - og maler et både mørkt, men også energifyldt billede af den følelse sangens tekst vil udtrykke.

Ida Laurberg har supportet artister som bl.a. Jada, Niklas Sahl og Calby.

Ida Laurberg har senest udgivet duetten 'Stimulanser' med Tobias Rahim.

Sidste år modtog Ida Laurbeg den lytterafstemte pris “Årets Nye Artist” på Voice 2020.