School Of X Feel Of It Single Cover 1080X1350 School Of X Feel Of It Single Cover 1080X1350

Ny single fra School Of X

School of X deler dansabel indie-pophymne som opvarmning til det kommende album Dancing Through The Void (24. sept)

Lyt med nedenfor.

Der er en ny og forandret energi på spil på “Feel of It”, som sættes i gang med et backbeat og en positiv energi, som normalt ikke kendetegner School of X’ indiepop.

Det er som om, at Rasmus Littauer ikke kan vente med at tage den smitsomme og dansable energi til et højere niveau for — for omkvædet kommer hurtigt og skruer op for energien. Det er dog ikke kun en solskinshistorie, der ligger bag denne upbeat indiepophymne, forklarer Rasmus Littauer, manden bag School of X: “Den handler om ønsket om at bryde ud af daglige rutiner og kedsomhed, om trangen til frirum, spænding og de store følelser. Det er et ønske, der forfører mig og hjemsøger mig, og nogle gange kommer det med en pris. Nogle gange ender du alene, fordi du er blevet blændet af lyset.”

School of X’ andet album Dancing Through The Void (24. sept.) præsenterer Littauers stilsikre sangskrivning, men med en bredere palet af genrer, der har inspireret ham. Det insisterende beat, de store omkvæd og orgelsoloen, der lyder som noget, der akkompagnerede Santana på Woodstock, illustrerer den brede vifte af inspiration, Littauer henter fra. Ud over sit soloprojekt i School of X har Rasmus Littauer gjort sig bemærket i løbet af det sidste årti som en efterspurgt musiker. Siden Faded. Dream., hans debut-EP fra 2017, har han slået bølger på den danske musikscene og vendt ansigtet mod udlandet. School of X vendte tilbage i 2019 med sin EP Destiny, og opfølgeren fra 2020, Interpretations of Destiny, der inkluderer remixes og fortolkninger fra blandt andre Trentemøller og Spencer Zahn. Armlock, School of X’ debutalbum, blev udgivet i maj 2020. “Away”, den første single fra School of X’s kommende album Dancing Through The Void blev udgivet den 16. april og introducerede os for hans nye smukt udformede sangskrivning blandet med inspirationer fra forskellige genrer.

Tourdatoer:

  1. nov, 2021 — Studenterhuset, Aalborg

  2. nov, 2021 — Atlas, Aarhus

  3. nov, 2021 — Harders, Svendborg

  4. nov, 2021 — Sønderborghus, Sønderborg

  5. nov, 2021 — Pumpehuset, København

Billetsalget er i gang!