Phlake Tour Poster 2021 Phlake Tour Poster 2021

PHLAKE udskyder turné, og tilføjer to nye datoer

Da Phlake sidste år i maj udgav deres trejde album T.I.D.O.Y.S. havde de ikke mindre end 25 planlagte koncerter og festivaler i kalenderen. Det blev dog kun til enkelte drive-in koncerter og få udendørs shows gennem sommeren 2020, hvor den nye anmelderroste udgivelse for en kort bemærkning blev luftet.

Duoen der består af Jonatan Elkær og Mads Bo Iversen må igen flytte den indendørsturné som oprindeligt var planlagt til, at skulle finde sted sidste efterår, men som i sensommeren rykkede til foråret 2021. Flere af koncerterne har ellers længe været udsolgt, deriblandt både den første og ekstrakoncerten i Store VEGA, samt Train i Aarhus. Vi forventer, at der i forbindelse med udskydelsen vil blive frigivet nogle få billetter i salg, til de ellers udsolgte koncerter. Den gode nyhed er, at bandet tilføjer yderligere to datoer til touren; Kedelhuset i Silkeborg og Elværket i Holbæk. Se tourplan nedenfor.

”Waited All Summer” Phlake har altså ikke for alvor fået lov at turnere med deres tredje album, der af Gaffas anmelder fik absolut topkarakter (6/6) stjerner – Læs anmeldelsen HER. De har til gengæld i den grad tænkt sig at tage revanche til efteråret og ser sindssygt meget frem til, at møde deres publikum til november:

“Vi er helt vildt kede af at måtte udskyde vores turné igen. Det er stadigvæk super underligt, at vi ikke for alvor har været ude at spille koncerter med sangene fra TIDOYS-pladen. Men de ting gør jo til gengæld, at vi glæder os endnu mere til, at det bliver efterår, og at forholdene forhåbentlig ligner normalen igen!” - Phlake

EFTERÅR 2021 tourplan:

Torsdag 11.11.21: Store VEGA, København

Fredag 12.11.21: Store VEGA, København

Lørdag 13.11.21: Train, Aarhus

Torsdag 18.11.21: Kedelhuset, Silkeborg

Fredag 19.11.21: Godset, Kolding

Lørdag 20.11.21: Jyske Bank Arena, Odense

Torsdag 25.11.21: Skraaen, Aalborg

Fredag 26.11.21: Elværket, Holbæk

Lørdag 27.11.21: Portalen, Greve