Kops 2021 Web Kops 2021 Web

Multitalentet KOPS sætter koncerter i salg.

KOPS som tidligere har udgivet ”Salvation”, ”Four Eyes” og ”I Do The Best I Can” kommer netop fra singlen ”Little Lady”, der var fem uger i A-rotation på P3, og som han blandt andet også spillede live på kanalen her: https://www.youtube.com/watch?v=RyagaEasx0A

”KOPS udgav debut albummet ”Artwork” i efteråret 2020. I efteråret drog KOPS på hans første headliner tour, hvor både København og Århus måtte opskalere, og melde udsolgt. Bag KOPS gemmer sig 22-årige Oskar Kops Kronback. Et dansk multi talent, producer og artist som voksede op med at synge i et klassisk drengekor og drømte om at blive DJ. KOPS musikalske signatur er måske netop også derfor et væld af genrer og virkemidler, som bobler sammen og bæres frem af smægtende omkvæds og pophooks. Han har allerede flere hits i bagagen (Salvation, Sorry Not Sorry, Takes 1 2 Know 1) og arbejder i øjeblikket på sin første samlede udgivelse.

Han gav i april 2019 en udsolgt koncert på Hotel Cecil, der var hans første optræden som headliner, mens han allerede har optrådt på anerkendte branchefestivaler som The Great Escape, by:Larm og SPOT Festival. I sommers spillede han for et proppet Roskilde Festival Countdown, og i efteråret 2020 tog han på sin første tour i Danmark.

5/5-21 Pumpehuset (to koncerter samme dag) 7/5-21 Atlas i Aarhus