Luger Ny Musik Luger Ny Musik

Kæmpe musik-fredag

🎧 Drew Sycamore, der for nyligt indto førstepladsen på airplaycharten med nummeret "Take It Back" er i dag aktuel med singlen "I Wanna Be Dancing"

🎧 Den spirrende kunstner Emi Wes er aktuel med to tracks, "Issues" der er en skrøbelig og smuk klaverballade produceret af Robin Hannibal, og nyeste nummer "Five Miles"

🎧The Minds Of 99 udigver i dag nummeret "En Stemme", samtidig med at billetterne til deres koncert i Parken 11.09.21 går i salg. Og som om det ikke var nok, så udgav DR P3 i går dybdegående podcastfortælling om The Minds Of 99 - lyt med HER

🎧 Tobias Rahim er i dag aktuel med debut EPen "National Romantik 2021", hvor du bla. kan høre singlerne "Borderline" og "Sang til Siri" (feat. Orgi-E)

🎧 Andreas Odbjerg der for nyligt havde P3s Uungåelige med sangen "Penge Ind Penge ud", har i dag udsendt debut EPen "Lance Armstrong", og så er der annonceret koncert i Store VEGA 18.11

🎧 KOPS der spillede udsolgt VEGA i aftes kommer rundt på tour i resten af DK fra næste uge, tjek datoer HER, og varm op med det spritnye album "Artwork II/II" som også er udkommet i dag.

Drew Sycamore

Emi Wes

The Minds Of 99

Tobias Rahim

Andreas Odbjerg

KOPS