Kundo

Den unge og talentfulde rapper fra Vejle, debuterede i starten af 2023 med singlen ’7100’, som blev taget godt imod og blandt andet tilføjet til P3’s rotation samme uge. Kundos musik har både den traditionelle raps kant og tunge beats, der sammen med en mere poppet og melodisk side skaber et lækkert helhedsbillede, og i dén grad viser, hvad Kundo står for.

I sommer udgav den unge rapper sin anmelderroste debut-ep ”Bar’ En Drøm”. En EP som virkelig viste Kundos evner for at skabe forfriskende, innovativ og eftertænksom musik. EP’en blev belønnet med 5 stjerner af Soundvenue efterfulgt af ordene,”Kundo stempler overbevisende ind på den danske rapscene med et tilbagelænet, eftertænksomt flow og lækre, soulede produktioner.”. Tidligere i år udgav han singlen ”Northface”, som er et samarbejde med rapperen Lamin, sangen har over 600.000 afspilninger på Spotify.

Da Kundo i starten af året udgav sin debutsingle, ”7100”, blev singlen efterfulgt af et pop-up release event, hvor pladsen blev fyldt op så hurtigt, at de sidst ankomne gæster måtte stå udenfor og lytte til musikken fra gaden. I livesammenhænge har man hen over sommeren kunne opleve Kundo ved flere lejligheder, blandt andet på SPOT Festival i Aarhus, Roskilde Festival, Aia Sound og på Smukfest. Kundo har allerede spillet flere udsolgte koncerter i henholdvis Aarhus (Volume Village) og København, hvor han senest udsolgte Lille VEGA flere uger før koncerten

For at booke denne artist, se nedenstående kontaktoplysninger

Pressefotos