Magnus Münster 2024

Ons 30 Okt
Dexter, Odense
Billet

Den danske popsanger og sangskriver Magnus Münster annoncerer nyt album samt danmarksturné, der tager ham forbi landets fire største byer

Den unge sanger og sangskriver med en af de kraftigste og mest sårbare vokaler på den danske musikscene, Magnus Münster, står i 2024 over for sit hele store gennembrud. Sidste år udgav han debutsinglen ”So Last Year”, der endte som #4 på den danske airplaychart og har rundet over 1 Mio afspilninger på streamingtjenesten Spotify. Den 19. april udkommer hans debutalbum, og til efteråret spiller han koncerter i Odense, Aalborg, København og Aarhus.

Sidste år spillede han sin debutkoncert med fuldt band på Spot Festival, her skabte Magnus Münster en fantastisk kulisse med sit orkester i en fyldt sal. På daværende tidspunkt havde han blot udgivet singlen ”So Last Year”. Koncerten på SPOT endte med at blive én af de mest omtalte på festivalen sidste år.

I slutningen af 2023 spillede Magnus Münster sine første to debut-headliner koncerter i henholdsvis Ideal Bar, København og på VinDanmark, Aarhus. Ved begge koncerter indtog den unge musiker scenen til to udsolgte musiksale. Magnus optrådte også på sidste års version af by:Larm festival i Oslo.

På scenen fortryller Magnus Münster verdenen med et smil og en ærlighed. Med sig har han en stor portion tør humor, et smittende smil og en håndfuld ærlige anekdoter, som altid charmerer publikum mellem sangene.

Fornyeligt annoncerede Magnus Münster, at hans debutalbum ”And Then There Were Flowers” udkommer d. 19. april. Tematisk kredser sangene på “And Then There Were Flowers” om de nære relationer, om kærlighed både når den er god og dårlig, om selvreflektion og selvkærlighed. Alt sammen omfavnet af Magnus’ på én gang sårbare og kraftfulde vokal.

På den kommende turné kan man derfor se frem til at opleve det kommende debutalbum ”And Then There Were Flowers” blive udfoldet af Magnus og hans band.

Inden turnéen starter, kan Magnus Münster opleves på dette års SPOT Festival og Musik I Lejet plus en række andre festivaler hen over sommeren.

Billetsalget til turnéen er startet i dag via luger.dk