ILMA

Når man lytter til Ilmas musik føles det som at komme hjem, hvis man boede på Jupiter. Nærværende på en overjordisk måde og med et spektrum på størrelse med Vesterhavet, hvor hun er vokset op.

Hun giver slip, der hvor andre tager fat og svæver frit igennem et sonisk univers, fyldt med knitrende rytmer, flydende 808’s og æteriske synths.

Med sine bosniske rødder, født ind i et kulturmøde mellem Sarajevo og Thisted, fandt Ilma vej ind i musikken gennem Soundcloud, hvor hun blev del af et internationalt fællesskab, der hurtigt genkendte hendes talent. Siden har hun været knyttet til musikken, både som producer, performer og sangskriver og har derfor et stærkt udtryk, der er dybt gennemarbejdet.

Ilmas kulturelle dualitet har givet hende en indsigt og en oplevelses-palette, der leverer substans til hendes dybe tekstunivers, som i mødet med producer og sangskriver Glori/Jonas Bark (Jada, Elias Boussnina, Thøger Dixgaard, Angående mig, m.fl.) resulterer i en perfekt balancegang mellem det hårde, ulmende, og det smukke, luftige. Som et våben friskt fra gløderne, skærer Ilmas ængstelige stemme sig igennem Glori’s dybe og svævende beats. Det er netop dette møde, der giver hendes lyd en helt særlig kant.

Fra første lyt suges du ind i Ilmas helt egen verden, hvor et vingefang er bredt, en bølge er høj og vidderne er store. I dette brede landskab er de udstikkende former ægte synlige og bestemt ikke lyssky, så man rigtig kan dykke helt ned i hendes markante stemme. Musikken klinger internationalt i sin genrefusion mellem pop, hiphop, R&B og urban, der giver associationer til navne som 070 Shake, Don Toliver og Kehlani.

For at booke denne artist, se nedenstående kontaktoplysninger

Pressefotos

1.97 MB