Vega Coucouchlow Story Vega Coucouchlow Story

COUCOU CHLOE 2024

Ons. 31 Jan VEGA KØBENHAVN

VEGA, Luger og Manna præsenterer
Elektroniske feberdrømme med COUCOU CHLOE i VEGA

Support: Babymorocco

Elektroniske feberdrømme med COUCOU CHLOE i VEGA

COUCOU CHLOE er klar til at kickstarte en ekstatisk dansefest med sin nye udgivelse FEVER DREAM. Den 31. januar kan du opleve hende i Lille VEGA.

Med FEVER DREAM har COUCOU CHLOE begået en vaskeægte klub-banger af et album. Hendes nye, eklektiske sange kommer med en garanti for sitrende dansefødder.

På albummet besøger navne som Eartheater, 654AR, Matt Ox, Woesum, Brodinski, Tony Seltzer og Kai Whiston sangene, og det resulterer i et smukt elektrisk edderkoppespind af smag og påvirkninger.

På lyriksiden leverer hun dybsindige mavepustere om alt fra forskruet romantik, opfattelse af tid og boksekampe med et mørkt sind. På FEVER DREAM rejser lytteren gennem numre som den sprøde basballade “DRIFT”, de skæve dansegulvsbebudere “ICE CASTLES” og “POKER FACE” samt den melodiske og hjemsøgende “NEVER”.

Om albummet fortæller hun:
"The inspiration behind the new music/project is life. The more you grow and understand living and the complexities of your emotions, the more you can express that. Almost everything I've experienced has become material for me to share."

COUCOU CHLOEs repertoire lever i klubmusikkens mørke hjerte. Hendes kaotiske optrædener har set hende udslette spillesteder på tværs af tre kontinenter. Blandt andet i Berlins berygtede Herrensauna, i en speciel A/V-kapsel til Sonar Festival og senest på Wide Awake London og BBK Live i Bilbao.

FEVER DREAM placerer COUCOU CHLOE på den elektroniske trone og udløser en berusende dansefest, hvor hendes dybeste følelser bæres frem med elektrificerende effekt.


Support: Babymorocco

Babymorocco forsyner din øregang med poppet og eksperimenterende electronica, der kan få selv den mest blaserte lytter til at snøre danseskoene. Musikken er en inciterende og finurlig sammensmeltning af beskidte house-beats og ren og skær uforfalsket dunk.Det seneste år har Babymorocco turneret Europa og USA. Musikeren har derudover været support for Jockstrap på deres turné i Storbritannien.Nyeste tilføjelser til diskografien tæller singler som, “Let's Go To Zante” og “Girlfriends”, som går forud for den kommende udgivelse af musikerens debut EP.

Fakta om koncerten:
COUCOU CHLOE (FR)
Onsdag 31. februar kl. 20.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 195 kr. + gebyr.
Billetsalget starter i dag via vega.dk og Ticketmaster.