Bevy Insta Post Ya Bevy Insta Post Ya

BEVY PÅ BLÅGÅRDS APOTEK: YAEGER (SE) + RØR (DK)

Tor. 7 Dec BLÅGÅRDS APOTEK KØBENHAVN N

Vi slutter årets sidste BEVY af med et brag – vi får besøg af stjernerne: svenske Yaeger og danske rør, og det bliver amazing – kom med!

Blågårds Apotek

Den 7. december 2023

FRI ENTRÈ

rør: 20:30

Yaeger: 21:30

Yaeger har gjort sig bemærket som en af Sveriges mest spændende kunstnere med sit karakteristiske og spændende lydunivers. Hun har lige udgivet EP’en ’Jaguar’, der handler om hvem du bliver, når du løber rundt et sted mellem forskellige kærligheder – at forlade noget og være på konstant jagt indtil man finder tryghed i sig selv, eller en anden. Og der sker mange skøre ting imellem – men man finder også mange smukke ting.Hun har i løbet af foråret 2023 blandt andet samarbejdet med verdensstjerner som Icona Pop og modtaget roser for sin musik i medierne. Hun er også blevet fremhævet af store internationale magasiner som Billboard, Nylon Japan og Dork, samt Australiens største radiokanal Triple J, som udnævnte singlen "Lupins in blue" som ugens hotteste nummer. Med flere internationale samarbejder i bagagen (Hayden James og Oscar Scheller) er Yaeger ikke kun et navn at huske i Sverige, men også på den internationale scene.

rørs musik lægger sig i kølvandet af hyperpoppens storhedstid og formår at vise en ny skrøbelighed i en syntetisk verden. Teksterne emmer af Peter Pan syndromet, identitetskriser og en naiv hverdagseskapisme. Med hendes musik tager rør dig i hånden, så du frit kan lukke øjnene og følge med hende på rejsen væk fra omverdens stramme former og lurende forventninger og hen til et sted, hvor der er plads til dumhed, cringe og klodsede armbevægelser.