Kopenhagen 1Zu1 Large Kopenhagen 1Zu1 Large

NEUNUNDNEUNZIG & BLANCHE BIAU

Ons. 6 Dec RUST KØBENHAVN

Neunundneunzig + Blanche Biau

Det østrigske band og den schweiziske sangerinde mødtes i undergrundsscenen, og drager nu ud på deres første fælles tourné.

NEUNUNDNEUNZIG og Blanche Biau kommunikerer gennem forskellige æstetiske sprog, men positionerer sig begge helt i yderkanten af den tysktalende post-punk scene.

NEUNUNDNEUNZIG gør deres skjulte identitet til et spil, og deres projekter svinger radikalt mellem kitsch, levende farver og stiliseret romantik til skarp sort/hvid æstetik og sparsomme, øde lyde. Med en ukonventionel og decentraliseret tilgang til deres egen diskografi, formår NEUNUNDNEUNZIG at bryde gennem alle sprogbarrierer.

Blanche Biaus fordyber sig i en uopnåelig fortid på sit debutalbum, "Maraudé". Med inspiration fra (Dark)-Wave og Shoegaze signalerer hun sin overgivelse til fremtiden og skaber i samme ombæring et grænseløst dansegulv fyldt med melankoli. Med tekster på både engelsk, tysk og fransk er det nemt at blive opslugt af Blanches univers, når hun med sine synthscapes og guitarmelodier vækker minder fra bedre tider.

DISCOVER Neunundneunzig

DISCOVER Blanche Biau