Team Me Event Kopi Team Me Event Kopi

TEAM ME (SUPPORT: A MILLION PINEAPPLES)

Ons. 15 Nov RUST KØBENHAVN

Team Me spiller koncert på rust d. 15. november 2023 (Support: A Million Pineapples)

Norsk indiepop, når det er bedst.

I 2011 tog norske Team Me den norske musikscene med storm, da de udgav debutpladen 'To The Treetops', der resulterede i, at bandet vandt Spellemannprisen (norsk Grammy) for Bedste Popgruppe. Siden har de, med vokalist Marius Drogås Hagen i front, været et af Norges mest populære og indflydelsesrige bands.

Efter otte års udgivelsestavshed udgav bandet sidste år comeback-albummet 'Something in the Making', og allerede senere i år følger de op med endnu en plade. En plade, der har fået titlen 'Return To The Riverside', der musikalsk er en "back to basics"-plade, fortæller bandet. Sangene - der uden tvivl er de bedste, Hagen nogensinde har skrevet - skinner klart igennem i bandets mest nedbarberede og organiske arrangementer til dato.

Alt i alt et modent og fokuseret album, som man kan se frem til at høre live på danske breddegrader.

Support: A Million Pineapples

Tromsø-kvintetten, A Million Pineapples, spiller melodisk, fængende og energisk indiepop, og kommer som et frisk pust fra nord. Bandet er kendt for sit livlige liveshow, fuld af fængende og legende melodier inspireret af frugtens skæve finurlige udsendende og smag.

De har de seneste år overbevist både publikum og anmeldere med deres koncerter, blandt andet på Øyafestivalen, By:Larm og Buktafestivalen, og i sidstnævnte slog avisen Nordlys en femmer på terningen.

I efteråret 2021 udgav bandet deres debutalbum kaldet "Storyteller" under Mano Music. I forbindelse med dette underskrev de en aftale med FKP Scorpio og rejste på en omfattende rundtur i Norge!

I februar udgav de sangen "The Dance Continues", som den første af en række singler i forbindelse med deres andet album, som kommer i 2024!

DISCOVER Team Me

DISCOVER A Million Pineapples