Microsoftteams Image 20 Microsoftteams Image 20

MEAGRE MARTIN + IT’SCAROLINE

Tor. 5 Okt BLÅGÅRDS APOTEK KØBENHAVN N

Næste BEVY bliver den 5. oktober, hvor vi får besøg af et fantastisk line-up bestående af amerikanske Meagre Martin og danske It’sCaroline. Der er som altid fri entré.

Meagre Martin:

Det er Herrens år 2023, og musik er blevet myrdet af TikTok-trends og streamingalgoritmer. Eller er det? For nogle gange snubler man over de bands, der genopliver ens vilje til at leve, til at danse, til at forsvinde i en sang, der formår at fastholde din opmærksomhed uden behov for et trendy videohit. Nogle gange støder man på et band, der føles præcist som det øjeblik, vi befinder os i, men stadig formår at pirre en varm følelse af nostalgi, blot et hint, en antydning, der minder dig om, hvordan det føltes, da du først forelskede dig i musikken.

Meagre Martin er bandet, det band, du har ledt efter, mens du har været fortabt i algoritmiske anbefalinger, der på en eller anden måde aldrig formår at ramme det sted, den længsel efter musik, der får dig til at føle dig forstået, der omfavner dig og inviterer dig ind i en verden, hvor alt er okay.

Med deres kommende debutalbum, "Gut Punch," er Meagre Martin klar til at åbne deres univers af Lo-Fi og Americana, indie-melodier og aktuelle, tidsmæssige og dybtfølte sange for lyttere fra hele verden. Med kommende koncerter på Pop-Kultur Berlin, Waves Vienna og en USA-turné med Alt-J er de klar til at vise deres færdigheder frem for et mangfoldigt publikum på begge sider af Atlanterhavet lige her på Blågårds Apotek.

It’sCaroline:

It'sCaroline befinder sig et sted spændt ud mellem det intime og intense, i et sårbart og nærværende rum. Med drømmende guitarforløb og en stemme der insisterer på at blive hørt, er hendes sangskrivning et møde med livet i dets mest længselsfulde, ensomme, men også kraftfulde stunder. Ikke desto mindre også mødet med de idealer som en mere og mere uigennemtrængelig og fragmenteret verden stiller til dét at være menneske, især set i lyset af at være kvinde. Inspireret af Indie rock/Indie popscenen og kunstnere som Taylor Swift, Fiona Apple, PJ Harvey og Joan as police woman, er det fascinationen for historierne, og den rå, kompromisløse formidling af følelser, der er musikkens dybfølte drivkraft.