Barbro Tour 2023 Artwork Barbro Tour 2023 Artwork

BARBRO 2023

Ons. 4 Okt DEXTER ODENSE

SUPPORT: Menuha

Oplev Barbro i storladent symfonisk slacker setup, når de indtager scenen med knugende folk-ballader og brusende protest-sange fra det længe ventede debutalbum ‘Bad Choices’.

At lytte til Barbro kan føles meget som at blive hvisket en hemmelighed. Siden sin debut med singlen ‘I’m fine’ i 2021 har Barbro udgivet en perlerække af ætsende ærlige kompositioner, der har sikret dem strålende anmeldelser og i ‘22 tilmed både Carl Prisen og en Steppeulv som “Årets Håb”.

Barbros sange formidler et socialt engagement i deres sårbarhed, og med sit band fremelsker indie-ekvilibristen en organisk lyd, hvor strygere og stemme næsten lader til at trække vejret sammen. Men når Barbro indtager scenen den 4. oktober 2023 er det samtidig med debutalbummet ‘Bad Choices’ i ryggen, og her er deres indre rock-rebel for alvor blevet sluppet løs. De nye tunge tracks skælver af internet-sarkasme og teenagesure fuck(!systemet!)fingre, men under den dystre memeoverflade urer en genkendelsens glæde, der glimter allerstærkest netop dér hvor nogen stikker ud. Med fuldt udtræk fremfører Barbro og band et symfonisk omsorgsarbejde for alle os, der er løbet tør for it–is-what–it-is’er.

Forvent en musikalsk mavepuster af en rejse fra florlet nærvær til fandenivoldsk ekstase!

Barbro er non-binær og bruger pronomenerne de og dem, eller andet kønsneutralt, som bare Barbro.

Menuha:

Menuha forener R&B med sin baggrund i Karnatik og klassisk sang. “Menuha” betyder ro, og hendes ro skinner igennem i legen med harmonier til lyden af idylliske beats. Menuhas tekstunivers, står i skarp kontrast til hendes ydre ro og forholder sig til dystre historier og undersøger tematikker uden grænser. I samspil med guitarist Andreas Skouros, skabes en mindeværdig koncertoplevelse du sent vil glemme.

Billetter i salg nu!