Barbro Tour 2023 Artwork Barbro Tour 2023 Artwork

BARBRO 2023

Lør. 30 Sep GIMLE ROSKILDE
Ons. 4 Okt Dexter Odense

Barbro 2023

Tor. 5 Okt Fermanten Herning

Barbro 2023

Fre. 6 Okt Huset I Hasserisgade Aalborg

Barbro

Tor. 12 Okt Radar Aarhus

Barbro 2023

Fre. 13 Okt MantziusLive Birkerød

BARBRO / SOPHIA HP

Lør. 14 Okt Vega København

Barbro 2023

SUPPORT: Merry

Oplev Barbro i storladent symfonisk slacker setup, når de indtager scenen med knugende folk-ballader og brusende protest-sange fra det længe ventede debutalbum ‘Bad Choices’.

At lytte til Barbro kan føles meget som at blive hvisket en hemmelighed. Siden sin debut med singlen ‘I’m fine’ i 2021 har Barbro udgivet en perlerække af ætsende ærlige kompositioner, der har sikret dem strålende anmeldelser og i ‘22 tilmed både Carl Prisen og en Steppeulv som “Årets Håb”.

Barbros sange formidler et socialt engagement i deres sårbarhed, og med sit band fremelsker indie-ekvilibristen en organisk lyd, hvor strygere og stemme næsten lader til at trække vejret sammen. Men når Barbro indtager scenen den 30. september 2023 er det samtidig med debutalbummet ‘Bad Choices’ i ryggen, og her er deres indre rock-rebel for alvor blevet sluppet løs. De nye tunge tracks skælver af internet-sarkasme og teenagesure fuck(!systemet!)fingre, men under den dystre memeoverflade urer en genkendelsens glæde, der glimter allerstærkest netop dér hvor nogen stikker ud. Med fuldt udtræk fremfører Barbro og band et symfonisk omsorgsarbejde for alle os, der er løbet tør for it–is-what–it-is’er.

Forvent en musikalsk mavepuster af en rejse fra florlet nærvær til fandenivoldsk ekstase!

Barbro er non-binær og bruger pronomenerne de og dem, eller andet kønsneutralt, som bare Barbro.

Merry:

Merry skriver mørkt-pop, sød-rock-musik. Teksterne handler om kærlighed og død, selvkærlighed, om at crushe lidt på drenge og om at acceptere når drenge ikke crusher på dig. Med en dragende performance søger Merry at undersøge alle de fine gnister der slåes mellem mennesker.

Billetter i salg nu!