Portrait01 13 46 49 Portrait01 13 46 49

SELINA GIN

Tor. 25 Maj SØLBALLEGAARD MOLS

Billetsalget er startet!

Selina Gin annoncerer forårsturné.

Selina Gins første album i eget navn, 'Patiently Waving', udkom i sidste måned og har favnen fuld af tornefri kritikerroser. Selina Gin har lavet et mesterligt album og hun indfrier helt sikkert de høje forventninger, der allerede var sat til hende og Man befinder sig i et blødt og behageligt rum og overraskes ofte af træfsikkerheden i kompositionerne er blot nogle af de rosende ord, som albummet har fået med på vejen. Foruden 5-stjernede anmeldelser i både Jyllands-Posten, GAFFA og Soundvenue, samt 4 hjerter i Politiken.

Til næste år drager den talentfulde kunstner på landevejen, hvor man kan høre materialet live og synge med på radiohits som 'Cause We Had It All' og 'Good Cry'.

Undrer man sig over, hvorfor koncertrækken falder så sent efter albummets udgivelse, skyldes det at Selina Gin både er i færd med at skrive musik til en musical på Aalborg Teater og skal være mor til november.

Selina udtaler: »Nu er mit debutalbum endelig ude, og jeg har samlet på en masse energi de sidste to år til at præsentere musikken og spille den live for publikum. Med mit band The Iconics drager vi på min første headliner-tour til maj. Det bliver i første omgang en slags "mini-tour" hvor vi spiller i tre byer. Det bliver noget helt specielt. Vi glæder os til endelig at spille albummet.«