Tm 1080X1350 Tm 1080X1350

THE MIDNIGHT

Tir. 21 Mar VEGA KØBENHAVN

Den elektroniske synthwave-duo The Midnight spiller i Store VEGA 21. marts 2023. De tager Goose med som special guest.

The Midnight består af den amerikanske singer-songwriter Tyler Lyle og den danske trommeslager og producer Tim McEwans. Deres musikalske rejse er drevet af en umættelig nysgerrighed, fra deres synth-tung begyndelse til nu at levere dundrende arena-rock-akkorder og smittende pop-hooks. Duoens lyd er en sammensmeltning af Tyler Lyles amerikanske drømmehistorier og Tim McEwans filmiske lydbilleder.

The Midnight er lige nu aktuelle med deres fjerde studiealbum ''Heroes'', som udkom 9. september 2022. Albummet er det sidste kapitel i trilogien der startede med ”Kids” i 2018. Det hele kommer til at kulminere med en international turné, hvor duoen forvandles til et elektrificerende femmandsband. Sangene på ”Heroes” handler om sammenhold og kærlighed, og evner som kan gøre ethvert menneske til en helt.

Lyle og McEwan fik en god forbindelse mellem hinanden fra øjeblikket de først mødtes i et studie i Los Angeles. Det, der skulle være en session for at lave sange til andre, blev til ren kreativ spontanitet. De nye venner faldt over en lyd, der var deres egen, og skrev "We Move Forward" i løbet af et par timer. Sangen blev en favorit på The Midnights debut-EP ''Days of Thunder'', som udkom i 2014.

Efter næsten et årtis arbejde når The Midnight nye højder når de drager ud op deres største tour til dato. Her vil de spille på større scener end nogensinde før, bl.a. Brixton Academy i London og Store VEGA i Danmark. For at fylde de store scener ud udvider The Midnight deres line-up med tre live-musikere: Lelia Broussard på bas, Royce Whittaker på guitar og Justin Klunk på saxofon og synth.

Support:

GOOSE blev dannet for to årtier siden, men de lyder stadig lige så friske som altid. Den belgiske gruppe, hvis utrolige optrædener har placeret dem ved fronten af elektronisk rock musik, er klar med fornyet energi efter de drog hjem for at fokusere på de bånd der holder dem på plads. Deres nye album ”Endless” er et slagkraftigt, dynamisk projekt spækket med energi og følelser.

Glæd dig til at opleve The Midnight sammen med GOOSE i Store VEGA 21. marts 2023.

Billetpriser: 250 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag d. 30. september 2022 kl. 10.00 via luger.dk, ticketmaster.dk og vega.dk Live Nation presale for nyhedsbrevsmodtagere og via livenation.dk starter onsdag d. 28. september kl. 10.00 (48 timer)