Channel 1080X1350 Channel 1080X1350

MANNA PRESENTS - CHANNEL TRES - UDSOLGT/ VENTELISTE

Man. 13 Mar PUMPEHUSET KØBENHAVN

OBS: Koncerten med Channel Tres er udsolgt. Skriv dig op på ventelisten her: https://www.tmdenmark.com/tools/ventelister/show.php?event=PUS1303-2023&l=dk

Manna og Luger præsenterer

Channel Tres gæster Pumpehuset 13. marts 2023

Support: Coco & Breezy

Channel Tres er en kunstner, der kombinerer Detroit techno, Chicago house og West Coast rap. Han har turneret over hele verden, både på store festivaler og foran udsolgte arenaer, og musikere som Elton John og Tyler, the Creator har kaldt Tres deres nye favoritkunstner. Han er desuden blevet udråbt som drivkraften bag house musikkens genopblussen inden for populær musik af platforme som HIGHSNOBIETY.

Channel Tres’ debut-EP ’’i can’t go outside’’ ramte Spotifys Top 10 US album chart. På trods af den store succes, understreger han, at musikken for ham mest handler om at genskabe forbindelsen til fortiden. Det gør han både gennem sine tekster og produktioner.

Der er meget i vente for den multitalentfulde kunstner. Blandt andet hans debutalbum ’’Real Cultural Shit’’, som udkommer snart, samt en forårsturné i 2023, hvor vi kan se frem til at opleve ham i Pumpehuset til marts.

Billetpriser: 235 kr. + gebyr

Billetsalget starter 27. oktober kl. 09:00 via luger.dk