Plakat Train 3240X4050 Plakat Train 3240X4050

EMIL KRUSE

Lør. 11 Mar TRAIN AARHUS

Emil Kruse tager på forårstour 2023 i Danmark i forbindelse med sit nye album ’’Magic’’

Den 4. november udgav den danske rapper sit andet album ’’Magic’’. Nu er Emil Kruse klar til at tage det nye album med på tour og kan i den forbindelse opleves i Danmarks fire største byer til foråret 2023.

Magi hvad er det? Hvordan definerer vi det? Kan man mærke, når det opstår? Er det lyden af noget tryllebindende? Hvis du gerne vil mærke følelsen af magi, så har Emil Kruse i samarbejde med Niels Kirk skabt en mulighed med albummet ”Magic”. Allerede fra første nummer ”Fremad” starter rejsen ind i magiens land. Herefter er det bare at læne sig tilbage og nyde rejsen og alle de små elementer, der ligger sig imellem lyd og tekst – nemlig magi.

Emil forklarer selv om processen:

”Jeg er gået igennem en hel del modvind under skabelsen. En masse lort jeg har skulle deale med. Da Niels og jeg startede med at lave albummet, gik han igennem et hårdt sygdoms- og sørgeforløb. Da jeg kort tid efter selv måtte gå igennem en tilsvarende situation, fungerede vores studie som et terapeutisk sted at kunne søge hen og snakke om, de ting vi hver især gik igennem - få tankerne på det bedre og sammen lave musikken vi elsker. For mig er det magisk. Dette album har været en proces i at lære sig selv bedre at kende. Det er et album, hvor jeg har gjort hvad jeg har følt - fra start til slut.”

"kæmper med mig selv hverdag er disciplin, hav det godt - bare ha det fint finde magien - op af hatten kom kaninen"

’’Det er stunder som disse, der kan opstå i skabelsen af musik. jeg kan nogle gange nærmest få følelsen af at svæve i luften når det sker. Følelsen af at kunne forvandle al ens hovedpine, frustration og sorg i livet til noget smukt og frigørende.’’