01 Lizzo 1080X1350 01 Lizzo 1080X1350

LIZZO

Lør. 18 Feb ROYAL ARENA KØBENHAVN

DEN TREDOBBELTE GRAMMY AWARD-VINDENDE SUPERSTJERNE LIZZO KOMMER TIL ROYAL ARENA LØRDAG 18. FEBRUAR.

SHOWET BLIVER EN DEL AF LIZZOS ’THE SPECIAL TOUR’ SOM KOMMER TIL AT BESØGE 15 EUROPÆISKE LANDE. BILLETSALGET STARTER PÅ FREDAG 7. OKTOBER KL. 12:00 PÅ LIZZOMUSIC.COM

I dag annoncerer den tredobbelte GRAMMY Award-vinder og multi platincertificerede artist, Lizzo, den europæiske del af sin ’The Special Tour’, som starter 17. februar 2023 i Spektrum i Oslo. Annonceringen kommer lige i hælende på at hun vandt en ’Video for Good Award’ ved VMA 2022 for sin video til ’About Damn Time’. Dette megahit gik #1 på Billboard Hot 100 og lå i Top-10 i 12 andre lande. Hendes seneste album ’Special’ nåede helt op på en andenplads på den amerikanske Billboard 200 chart, hvilket blev den højeste placering for en kvindelig artist i 2022. Hendes første uge på charten blev også den bedste debutuge blandt alle kvindelige artister i år i forhold til salgstal.

Efter at Lizzo har overstået den Nordamerikanske del af sin tour her i efteråret, kommer hun til at besøge 15 europæiske byer til foråret. Touren, der er produceret af Live Nation, drager efter Oslo videre til København, Amsterdam, Paris, Milano, m.fl. inden den afsluttes i O2 Arena i London 15. marts. Se den fulde tour-oversigt i nedenstående. Billetsalget til den europæiske del af touren starter fredag 7. oktober kl. 12:00 på lizzomusic.com.

Lizzos længeventede nye album ‘SPECIAL’ er ude nu på Nice Life Recording Company/ Atlantic Records og kan høres HER. På albummet kan man høre nye sange såsom ’2 B Loved (Am I Ready)’ og det opløftende titelnummer ’Special’. Man kan også finde hendes megahit ’About Damn Time’, der i skrivende stund ligger #2 på Billboard Hot 100. Sangen gik viral på TikTok med mere end 5 millioner videoer og blev den mest brugte lyd på TikTok i USA. Med mere end 1 millioner solgte enheder er ’About Damn Time’ #1 på Top 40 radio-listen i USA. Den er på vej til at blive Lizzos mest streamede sang nogensinde og er Lizzos fjerde Top-10-hit, sammen med ’Truth Hurts’, der lå #1 i syv uger, ’Good As Hell’ og ’Rumors’ feat. Cardi B.

Lizzo har allerede haft et travlt år med en dobbelttjans som vært og optrædende i Saturday Night Live. Derudover besøgte hun NBC’s The TODAY Show, CBS’s The Late Late Show with James Corden, hun åbnede BET Awards 2022 med endnu en TV-optræden og meget mere. Lizzo er også med i det 6x Emmy-nominerede realityshow Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls, som kan ses på Amazon Prime Video. Showet er blevet Emmy-nomineret i kategorierne ’Outstanding Competition Program’, ‘Outstanding Directing for a Reality Program’ og ‘Outstanding Casting for a Reality Program’.

For nyligt kunne Lizzo tilføje ”modeiværksætter” til CV’et da hun gik sammen med selskabet Fabletics, Inc. for at lancere sit revolutionerende shapewear-mærke YITTY. Mærket er opkaldt efter Lizzos øgenavn fra da hun var barn og bygger på værdier som selvkærlighed og indre selvtillid i form af ubesværet hverdagstøj. Det banebrydende brand, der omfavner alle størrelser, er ”firstmover” i tøjindustrien med deres skamløse, glædespredende shapewear, der er designet til alle kropstyper med størrelser der går fra 6X til XS. For mere information kan man besøge yitty.fabletics.com/splash.

Billetpriser: Golden Circle: 550 ,- / PL1 500,- / PL1U (stå) 450,- / PL2 400,- / PL3 350,- / PL4 300 kr. + gebyr.

Billetsalget starter fredag 7. oktober kl. 12.00 via luger.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk, og der er begrænsning på max 10 billetter per kunde.

Live Nation presale starter 6. oktober kl. 12:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk. Der er begrænsning på max 6 billetter per kunde i presale.