Unknown Unknown

CHASE & STATUS (DJ-SET) - UDSOLGT

Fre. 17 Feb VEGA KØBENHAVN

Albumaktuelle Chase & Status spiller i Store VEGA fredag d. 17. februar 2023. De tager N.E.GIRL med som support.

Chase & Status består af Will Kennard, Saul Milton og MC Rage. De er indbegrebet af alt det fantastiske ved britisk elektronisk musik, og de er et af de mest succesrige britiske bands i det seneste årti. Deres banebrydende debutalbum 'More Than A Lot' er blevet guld-certificeret og deres andet album, 'No More Idols' fra 2011 blev det næstbedst sælgende album af et britisk band i Storbritannien det år. 'No More Idols' har for længe siden fået dobbelt platin-status. Albummet indeholder sange som UK-top-5 hittet 'Blind Faith' med Liam Bailey, samt UK-top-10 hittet 'End Credits' med Plan B. Chase & Status' tredje studiealbum 'Brand New Machine' debuterede som nummer 2 på albumhitlisterne med to Top-10 singler.

I 2018 fejrede gruppen 15-års jubilæum. I løbet af de 15 år har de udgivet fire anerkendte albums og en bred vifte af singler, remixes og originale produktioner for andre kunstnere. De har rejst jorden rundt på udsolgte turnéer, festivaler og klub-shows for at optræde med deres live shows og DJ-sets.

Deres projekt fra 2019 'RTRN II JUNGLE', var en kulturel bevægelse, der transporterede 90'ernes jungle lyd ind i fremtiden, og fremkaldte den følelse, der var til stede, da den pulserende musik første gang eksploderede på klubscenen. Chase & Status gik tilbage til deres rødder og deres passion - jungle music. I forbindelse med projektet rejste gruppen til Jamaica, til den oprindelige kilde af jungle music. I samarbejde med de lokale kunstnere, indspillede de deres egne originale kompositioner og skabte en organisk lyd. Energien er ren og oprigtig, og resultatet er en bevægelse, der ryster dansegulve og inspirerer ravers over hele verden. Nu er gruppen aktuelle med deres sjette album 'What Came Before', som er blevet godt modtaget af anmelderne. ‘’Ultimately, there are few albums that you can listen in full to and still be left wanting more, through the album's construction What Came Before solidly deserves this reputation’’ – skriver, blandt andre, New Wave Magazine.

Chase & Status er nu klar til at tage det nye album med på tour og kan i den forbindelse opleves i Store VEGA fredag 17. februar 2023.

Support: N.E.GIRL

N.E.GIRL er en København-baseret DJ fra London, der specialiserer sig inden for rave- og bass-genren. Stærkt inspireret af den britiske undergrund og alternative klubscener, har hun opbygget et ry for sin bastunge stil, der omfavner forskellige genrer. Hun har spillet shows i hele Storbritannien og Europa.

Billetpriser: 265 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 11. november kl. 10:00 på luger.dk og vega.dk