Thk Tour Vega 1080X1350 Thk Tour Vega 1080X1350

HUGORM: ’TRO, HUG & KÆRLIGHED’ EFTERÅRSTOUR 2022 - EKSTRA KONCERT - FÅ BILLETTER

Ons. 28 Dec VEGA KØBENHAVN
Lør. 25 Nov Vejle Musikteater Vejle

En aften med HUGORM featuring Frank Hvam 2023

Ons. 6 Dec Musikhuset Esbjerg Esbjerg

En aften med HUGORM featuring Frank Hvam 2023

HUGORM annoncerer ekstra koncert i Store VEGA d. 28. december. Koncerten bliver bandets sidste på den næsten udsolgte efterårstour 2022

Den 14. oktober udkom HUGORMs andet studiealbum "TRO, HUG & KÆRLIGHED’’ og i den forbindelse er bandet i gang med deres hidtil største DK-tour. På touren har publikum muligheden for at opleve mange af de nye sange live for første gang. HUGORMs ’TRO, HUG & KÆRLIGHED’ efterårstour 2022 er allerede skudt godt i gang, og de fleste spillesteder har enten meldt ’’udsolgt’’ eller ’’få billetter’’. På denne baggrund annoncerer bandet ekstra koncert i Store VEGA d. 28. december.

’TRO, HUG & KÆRLIGHED’ er taget rigtigt godt imod blandt anmeldere:

GAFFA ”Trioen har afstemt vreden, genfortolket humoren og givet plads til autentisk kærlighed, der giver tro og håb for dem, der lytter med” (5 stjerner).

FYENS STIFTSTIDENDE - ”Tro, hug og kærlighed” (…) er både lyrisk og musikalsk mere poetisk end den bombastiske forgænge.” (5 stjerner).

EKSTRA BLADET – ’’På Hugorms vellykkede andet album, ’’Tro, hug & kærlighed’’, fremstår trioens frontmand imidlertid mere afklædt end nogensinde. Det klæder ham’’ (4 stjerner).

Siden producertrioen Simon Kvamm, Morten Gorm og og Árni Bergmann Jóhannson dannede HUGORM i 2017 har de været kendt for den aggressive energi og de musikalske knytnæveslag bl.a. på udgivelserne EP’en ”FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT” og debutalbummet ”KOM VI FLYGTER” fra 2020 – men på singlerne ”HIMMELJUICE”, ”FLYT DIG LIGE” og ”fUGLENE” samt de andre sange fra værket har der også banet sig sange ind i universet, der bevæger sig både i det bløde og lyserøde og på den store, eksistentielle klinge.

HUGORM har i de 5 år de har eksisteret ikke befundet sig i hi på noget tidspunkt. Der er kun kommet mere fart og flere farver på den mangfoldige palet, hvilket ikke mindst kommer til udtryk, når de står i øjenhøjde med publikum til koncerterne. HUGORMs shows stikker i mange forskellige, kreative retninger undervejs, og for dem der har set bandet live, hersker der ingen tvivl om, at man som publikum får frirum til at rase og rense ud. Lige nu kan HUGORM opleves rundt i landet på intet mindre end 19 koncerter sammen med den ekstra koncert i Store VEGA d. 28. december, som bliver tourens sidste koncert.