Specktors 1080X1350Voxhall Specktors 1080X1350Voxhall

SPECKTORS - 'LÅGSUS' JUBILÆUMSTOUR

Fre. 21 Okt VOXHALL AARHUS
Imorgon Tall Ship Festival Esbjerg

Specktors

SPECKTORS x TESSA x TOPGUNN – “LÅGSUS” – Release 13. april OG JUBILÆUMSTOUR!

2022 er jubilæums år for Danmarks største fest-ikoner Specktors!

”Det er præcis 10 år siden ‘Lågsus' kom ud og blev den sang der startede det hele for os. Det har været et årti fyldt med fester, festivaler, op- og nedture og et comeback i sidste øjeblik. Og det jubilæum skal selvfølgelig fejres” fortæller Martin og Jonas fra Specktors og tilføjer:

”Vores første idé var at lave en ny version af ‘Lågsus’ og få nogle sprøde gæster på. Vi ved at det nummer stadig betyder rigtig meget for en masse mennesker, så vi tænkte at det ville være oplagt at opdatere det, sammen med nogle nye kunstnere, som vi selv er inspirerede af. Vi havde en masse navne skrevet ned på et stykke papir, men kom frem til, at der kun var to vi ville spørge. Heldigvis var både Tessa og Topgunn klar!

Tessa og Topgunn er på hjemmebane, når det kommer til at have det lågsus og sammen med en frisk produktion af RobXJenne, er de med til at bringe Lågsus ind i 2022 og for evigt. RobXJenne har tidligere lavet TopGunn, Branco, Karl William, KIDD, ArtigeArdit, Benjamin Hav, Emil Kruse med flere.

Specktors kommer med flere udgivelser i år samtidig med at de tager rundt i landet på festivalerne til sommer. Til efteråret fortsætter de jubilæumsfesten ved at spille gruppens to største koncerter til dato. Det sker i Voxhall fredag 21. oktober og Store VEGA lørdag 22. oktober.

”Det bliver 10 års fest mast sammen til ét show, hvor vi både kigger tilbage til starten på det hele og frem til hvor vi er på vej hen. 10 år er lang tid, men ikke nok. Og vi stopper ikke før, vi er sikre på at blive husket som de største fest-ikoner.”

Lågsus for evigt - lågsus for altid

INFO: VoxHall, Aarhus fredag 21. oktober 2022 – 175 kr. + gebyr Billetsalget starter 13. april 2022 kl. 10.00