Img 4813 Img 4813

KIND MOD KIND

Tor. 20 Okt RADAR AARHUS
Lør. 22 Okt Hotel Cecil København

Kind Mod Kind

Kind Mod Kind annoncerer deres to første headliner shows i Aarhus og København til oktober

Det tre måneder gamle band, Kind mod Kind, har indtil nu kun udgivet debutsinglen ’Du Gør Mig Blind’, men har allerede formået at skabe alvorlig røre i den musikalske andedam, hvilket har resulteret i en P3s Uundgåelige, en ottende plads på den officielle danske airplay chart samt anmelder-roser.

Deres første to koncerter har også været et tilløbsstykke og det blev nødvendigt at afvise skuffende koncertgængere i døren, grundet fuld kapacitet og nu er det vist ogsa° ved at være tid til at fodre ilden med ny musik.

Fredag 13. maj udkommer anden single ‘Jeg Går Amok’, en festhymne til de evige sommernætter, hvor musikken pulserer i takt med at solen står op på ny. Igen spiller kontrasten i forsangeren Julius’ lyse falset en gennemgående rolle, når han med sin blide røst bestemt fortæller lytteren at “baby, du skal danse lige til jeg siger stop”.

Kind mod Kind kan inden deres efterårskoncerter bl.a. opleves på Spot Festival den 7. maj til Lille fredag i Tivoli den 12. maj, ved Soundvenue INPUT Festival 20. maj, og til Politiken Ibyen Prisen onsdag 25. maj.

Torsdag 20. oktober 2022 – Radar, Århus

Lørdag 22. oktober 2022 – Hotel Cecil, København