Lykke Li Lykke Li

LYKKE LI

Ons. 19 Okt VEGA KØBENHAVN

VEGA og Luger præsenterer

LYKKE LI STORE VEGA 19. OKTOBER 2022

Lykke Li annoncerer nyt album, og dertilhørende efterårs-tour, hvor hun igen kan opleves i Store VEGA.

Lykke Li er klar med anden single ’HIGHWAY TO YOUR HEART’ fra hendes kommende visuelle album ’EYEYE’. Sammen med sangen har hun også udgivet en visuel del som er instrueret af Theo Lindquist.

Efter udgivelsen af den første single ’NO HOTEL’, giver Lykke Li med den nye single ’HIGHWAY TO YOUR HEART’ endnu en forsmag på hvad fans kan forvente på albummet ’EYEYE’. Lydbilledet, som Lykke Li brugte månedsvis på at forfine, står endnu tydeligere på dette track, lige fra fuglelydende til de rå vokaler. Alt var optaget i hendes hjem i L.A. uden klik, hørtelefoner og digitale instrumenter. “Night falls, it rains, I wake up alone” synger Lykke Li blødt, og fremkalder den sårbarhed som hun er blevet så kendt for.

Sidste måned udgav Lykke Li en bid af den visuelle del af ’EYEYE’. Med udgivelsen af ’HIGHWAY TO YOUR HEART’ kan fans nu se det fulde klip på Lykke Lis Instragram, TikTok og YouTube. Den er instrueret af Theo Lindquist og skudt på 16-millimeter film af filmfotograf Edu Grau. Det minutlange fragment er en del af en større historie, som langsomt vil blive udfoldet i takt med at albumudgivelsen nærmer sig.

’EYEYE’ udkommer 20. maj via Play It Again Sam / Crush Music på streaming, LP og CD. Lykke Lis tour starter til efteråret.

Forudbestil ‘EYEYE’ her: https://lykke-li.ffm.to/eyeye

Billetpriser: 360 kr. + gebyr Billetsalget starter fredag 29. april kl. 10.00 via vega.dk, luger.dk og ticketmaster.dk Der vil være Live Nation presale 28. april kl. 10.00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere. Man kan tilmelde sig via livenation.dk.