The Minds Web The Minds Web

THE MINDS OF 99

Ons. 31 Aug BLÅ OSLO
Tor. 1 Sep Nalen Stockholm

The Minds of 99

I Danmark beskrives de som landets største band og udsælger arenaer og stadioner. Til september spiller de for første gang deres egen koncert i Norge på Blå i Oslo og i Sverige på Nalen i Stockholm.

I 2021 blev de hyldet i verdenspressen, da de d.12. september, 2021 optrådte for et udsolgt nationalstadion i Parken i København. En koncert der var den første stadionkoncert i Europa efter lockdown grundet Corona-krisen og som blev beskrevet som genåbningen af Danmark og som sendte håb ud i resten af musikverdenen i Europa. I 2022 har de for nylig overstået den største indendørs koncertturné i dansk musikhistorie. Men når The Minds of 99 til sommer spiller i Norge/Sverige, starter de helt fra bunden igen. Og det er bandet godt klar over.

“Vi er ikke en skid uden for Danmark. Det ved vi godt. Det er også dét, der er det spændende. Vi skal bringe energi og spille vores hurtigste sange på de små svedige klubber, som vi savner at spille på. Man behøver ikke kende os, eller ha’ hørt os før eller være god til dansk. Det er bare energi, man kommer til at kunne mærke. Vi kommer til at være det lorteband, vi inderst inde stadig er. Det bliver fedt!”, udtaler forsanger Niels Brandt.

Hvis man følger med i dansk musik, har det været svært at undgå kultbandet The Minds of 99 siden deres debut i 2014. New wave hybrid bandet, bestående af 5 barndomsvenner fra København, har opnået ting, ingen andre før dem har opnået og langt mere end man havde turde håbe på, da de begyndte. De kommer nu for første gang til Norge / Sverige, når de spiller på Blå i Oslo og på Nalen i Stockholm.

Siden deres selvbetitlede debutalbum fra 2014 har The Minds Of 99 repræsenteret noget helt særligt på den danske musikscene, hvor dansksproget new wave rock bestemt ikke har været allemandseje. Den eksplosive debutsingle ’Det Er Knud Som Er Død’, skrevet over et digt af den danske forfatter Tom Kristensen, fik bandet etableret som et stort håb i den danske musikundergrund.

Siden deres debut har bandet sat en høj barre for kvaliteten af deres musikalske output, der hele tiden har udviklet sig, men de har altid beholdt kernen af dét der definerer The Minds Of 99 som et helt enestående band; Et band der spiller og sveder med høj intensitet.

At The Minds of 99 har fået deres enorme gennembrud i en tid hvor kommercielt populære bands ikke hænger på træerne, gør ikke bandets rejse mindre interessant. Samtidig har bandet en af de mest karismatiske forsangere, der længe er blevet udklækket i Niels Brandt, der med sine eksistentielle tekster og ild i øjnene aldrig er kedelig, hverken at se eller lytte på.

Du har nu mulighed for at se et af Danmarks største navne i helt intime rammer når de d. 31.08.2022 kommer til Oslo, samt d. 01.09.2022 kommer til Stockholm og spiller i Sverige / Norge for første gang.

The Minds Of 99 består af barndomsvennerne: Anders Folke Larsen (guitar), Asger Wissing (bas), Jacob Bech (synth), Louis Clausen (trommer) og Niels Brandt (vokal).

Billetsalget starter på fredag d. 27. maj 2022 kl. 10:00