Alanis 4 5 Rent Billede Alanis 4 5 Rent Billede

ALANIS MORISSETTE

Tor. 9 Jun ROYAL ARENA KØBENHAVN

NY DATO Alanis Morissettes 2021 tour koncert der skulle have fundet sted 29. oktober 2021 i Royal Arena, er udskudt til 9. juni 2022.

Alle billetter vil være gældende til den nye dato. Billetkøbere modtager mail fra Ticketmaster direkte, men skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten den 9. juni 2022.

Fra Alanis: I’m so pleased to announce the rescheduled dates for my European Tour, celebrating 25 years of Jagged Little Pill. This album and performing it live for you all means so much to me and I’m grateful for your understanding and continued support. I can’t wait to get back on stage in Europe next year.”

Det er ikke ofte at vi herhjemme bliver beæret med besøg fra Alanis Morissette. Heldigvis er Danmark med som første stop på den europæiske del af touren, når hun i år fejrer 25-året for udgivelsen af gennembrudsalbummet og et af 90ernes store rockmesterværker ”Jagged Little Pill”.

Netop ”Jagged Little Pill” står som et musikalsk tidsbillede der både afslutter en æra og begynder en ny, og kæmpehittet "Ironic" er kaldt den ironiske 90'er-generations nationalsang. En af Gaffas anmeldere skrev for et par år siden om albummet: ”Ind med Canadian Airlines’ firefly kom dronningen af alt-rock angst, som Rolling Stone Magazine meget rammende har kaldt Alanis, med kompromisløst ærlige tekster om tro, skyld, skam, tvivl, undertrykkelse, fremmedgørelse, vrede, had, kærlighed og lidt mere vrede. Et koncentrat af stor, stor sangskriverkunst – så mange ord, meninger, så meget eksistens presset ned i tre minutter lange dagbogskapitler.” Siden 1995, har Alanis Morissette været en af de mest indflydelsesrige sangere og sangskrivere i nyere tid. Hendes dybe udtryksfulde musik og optrædener har givet hende enorm anerkendelse hos anmeldere verden over. Morissettes debutalbum ‘Jagged Little Pill’, fra 1995, blev efterfulgt af ni eklektiske og anmelderroste album. Hun har også bidraget musikalsk ved teaterproduktioner og medvirket i roller på det store lærred såvel som i mindre opsætninger. Ved siden af underholdningsbranchen, er hun en ivrig forkæmper for kvinders empowerment og har stor fokus på spirituel, psykologisk og fysisk velvære. I 2016 lancerede hun ’Conversation with Alanis Morissette’. En månedlig podcast som indeholder samtaler med flere beundringsværdige forfattere, læger, undervisere og terapeuter, der dækker en bred vifte af psykologiske emner, med udgangspunkt i bl.a. det spirituelle, udviklingsmæssige og kunst. Den 5. december 2019, fik ’Jagged Little Pill, The Musical’ sin debut på Broadway på Broadhurst Theatre i New York. Samme måned udgav Alanis sit nyeste nummer “Reasons I Drink”. Singlen udkommer på Alanis’ længe ventede og efterspurgte niende album ’SUCH PRETTY FORKS IN THE ROAD’, der udkom1. maj 2020.